X ler için FR de yolda arkadaşlar.. Fr güncelleniyor aklınızda olsun![]()
Ben JB gelsede geçemiyorum değil mi 10.3.3’e?X ler için FR de yolda arkadaşlar.. Fr güncelleniyor aklınızda olsun![]()
Eğer X kullanıyorsan mümkün değil.. iPhone X ler ios11 ile piyasaya sürüldüğünden iOS 10 rüyada bile olmazBen JB gelsede geçemiyorum değil mi 10.3.3’e?![]()
Masaüstü pc için electra duvar kağıdı lazım yardımcı olursanız bir zahmet
1920x1080
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tethered olacak.. untethered i unutVeee 131 sayfayı bulan bir konu daha yitip gitmek üzere
Çıksın artık yeter kali ya
[automerge]1530691921[/automerge]
Ha bide asıl soru Untethered mı olacak Tethered mı olacak![]()
Bu olur mu
![]()
Tethered olacak.. untethered i unut![]()
tavla plusta bi çip hilesi bulabilsen hiç fena olmaz haniBekleyin beni oyunlar hepinize hile yapacağım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
konulara can gelsin çaylar çekirdekler hazırlansın film başlıyorSüper. Artık buralarda konuşmanın vakti geldi sayılır demi :)
tavla plusta bi çip hilesi bulabilsen hiç fena olmaz hani
[automerge]1530692558[/automerge]
konulara can gelsin çaylar çekirdekler hazırlansın film başlıyor
hepimiz biliyoruzki jailbreakin ana konusu beklemektir...12 ye ve 11.4 e geçen arkadaşlara üzüldüm :(
Aynen dostum.. çok az kaldı o kısımlarda konuşmayaSüper. Artık buralarda konuşmanın vakti geldi sayılır demi :)
Kesinlikle öyle. Sabreder dervişler burada mı? Çünkü onlar muradına erdi.hepimiz biliyoruzki jailbreakin ana konusu beklemektir...
Sadece ppsspp için bekliyordum geçen hafta geçtim 12 betaya12 ye ve 11.4 e geçen arkadaşlara üzüldüm :(
Burda burdaKesinlikle öyle. Sabreder dervişler burada mı? Çünkü onlar muradına erdi.![]()
Sabredemeyenler 12’de.Burda burda![]()
11.4 için PoC 11.3 ile aynı zamanda çıkmış. hoş 11.3 jb çıksın onu bi inceleyeyim. bakarsınız root oluruz exploit ile 11.4 de :)kendimce fantezi yapıp 11.4 mü yapsam 1 yıl daha beklerim ya en fazla![]()
Untethered olmadığı için yeniden başlatmada jailbreak gidecek değil mi?Arkadaşlar neden untethered çıkmıyor eskisi gibi.
Untethered olsa tadından yenmez valla.