Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

1. Jonathan Levin'in Son tweetinde yorumladığım şey, LiberiOS'un çalışması gereken her şeyle bitti. Şu anda, boş_listenin (empty_list) başarı oranını iyileştirmek için çalışıyor (% 50'de bile memnun değil).

2. Biraz zaman alabilir ama Levin çok yetenekli ve iOS platformunu iyi bilen biri bu yüzden 2 veya 3 hafta sürecektir...

3. Jonathan Levin , LiberiOS araçını yayınlamadığı sürece Electra 11.3.1 yayınlanmayacaktır.

4. Aslında hepside Yetenekli geliştiricilerdir, ancak hiçbiri güvenlik araştırmacıları değildir ve Exploit yazma deneyiminden yoksundurlar.

_________\\\_______________

1. ElectraTeam elinde bir IOS 12 açığı var ---0day(zeroDay)

Bu açığı Coolstar kullanmak istemiyor 11.3.1'de çünkü IOS 12'de kullanmak istiyor tabiki Apple tarafından kapanmazsa.
Buda demek oluyorki IOS 12 betalarını bekleyip o açığın kapanıp kapanmadığını öğrenmek.

2. Jonathan Levin'nin elinde bir 0day(zeroDay) açığı var oda tabiki ElectraTeam gibi IOS 12'ye saklıyor

3. Spark Zheng in elinde bir 0day(zeroDay) açığı var oda aynen IOS 12'ye saklıyor

Tüm Hatlar şu anda Jonathan Levin'in elinde yada IOS 12 yi bekleyeceğiz.

ÇÜNKÜ ŞU ANDA CYDİA ÜZERİNDEN CİHAZDA YAPILAN TÜM DEĞİŞİKLİKLER BİR REBOOT(cihazı yeniden başlatma)

Yapıldıktan Sonra hepsini Tekrar yüklememiz gerekiyor!!

buda (empty_list) sağlam olmadığı için.

Bilmem anlatabildimmi

JailbreakTR

Son düzenleme:
İyi de reboot olayını çözmediler mi? 16 gb bellekler içinde sorun olabilir diyip iki sorunu da çözmüştü. Bu nasıl iş anlamadım ben. Hiçbir şey yapmadan sıktı mı bu adam?

Kısa ve öz oyalıyorlar

İzin çıkmadı jaikbreak için ve yalanlar yalanlar ile oyalıyorlar milleti hepsi bu ne zaman izin çıkar o zaman çıkar jailbreak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kısa ve öz oyalıyorlar

İzin çıkmadı jaikbreak için ve yalanlar yalanlar ile oyalıyorlar milleti hepsi bu ne zaman izin çıkar o zaman çıkar jailbreak

Jailbreak yokki ne çıkacak?

Cydia uygulamasını istediğin her sürümde çalıştırabilirsin ama Cydia ile değişiklik yapmadığın sürece hiç bir işe yaramaz.

JailbreakTR

Jailbreak yokki ne çıkacak?

Cydia uygulamasını istediğin her sürümde çalıştırabilirsin ama Cydia ile değişiklik yapmadığın sürece hiç bir işe yaramaz.

JailbreakTR

İşte o izin çıkamadan cydia çalışmaz
Bakınız Bıçak kesmiyor örneği
Gerekli merci den izin çıkmadan o bıçak kesmez gerisi hikaye

İşte o izin çıkamadan cydia çalışmaz
Bakınız Bıçak kesmiyor örneği
Gerekli merci den izin çıkmadan o bıçak kesmez gerisi hikaye

O Senin dediğin bir sonraki Adım...

Bozuk ürüne izin verilmez..
---Git tertemiz yap gel---

Coolstar, dereyi görmeden paçayı sıvadı ve ortada kaldı...ya projeyi başkasına verecek yada üstünü kapatacak IOS 12'ye kadar

JailbreakTR

Cidden ios 11.3.1 jailbreaki beklemeye değer mi adam sadece anemone çalışıyor diyor bunun baya süresi var ios 12ye mi geçsek

O Senin dediğin bir sonraki Adım...

Bozuk ürüne izin verilmez..
---Git tertemiz yap gel---

Coolstar, dereyi görmeden paçayı sıvadı ve ortada kaldı...ya projeyi başkasına verecek yada üstünü kapatacak IOS 12'ye kadar

JailbreakTR

Geçmiş olsun bu iş patladı.İos 12ye kadar unutalım jailbreaki

Cidden ios 11.3.1 jailbreaki beklemeye değer mi adam sadece anemone çalışıyor diyor bunun baya süresi var ios 12ye mi geçsek
İos 12 eylülde yayınlanacak, şimdi betaya geçsen betanın süresi bitince seni üst sürümü yüklemeye zorlayacak sistem.

alt sürüm her zaman sağlıklıdır JB için... bekleyelim ve gelişmeleri görelim.. eylül'de OS 12.1.1 çıkar yine işe yaramaz

JailbreakTR

Ben her jailbreak yaptıgımda max 2 hafta jailbreakli oldu cihaz hep bi tweak hata verdi elmada kaldım üst sürüme geçmek zorunda kaldım bunun için ne yapmam gerek veya yapmamam gerek

Ben her jailbreak yaptıgımda max 2 hafta jailbreakli oldu cihaz hep bi tweak hata verdi elmada kaldım üst sürüme geçmek zorunda kaldım bunun için ne yapmam gerek veya yapmamam gerek

1. En önemlisi uyumlu olan Tweakleri kurman..

JailbreakTR

Yükleyeceğin teweak ları iyi seçmen gerek artı örnek 10.3.1 jailbreak kullanıyorsan o sürümde yayınlanan tweaklar yükle alt sürümlerden uzakdur ve sağlam repo adreslerini kullan ve yine kuracağın tweaklar birbiri ile uyumlu olursa güzel olur birbiri ile çakışmasın biraz geniş kapsamlı düşünmen gerek ama sağlam repolardan şaşma ben bu şekilde dikkat ettim şimdiye kadar elmada kalmadım

BİR FİDAN BİN İNSAN

Ben hiç jb yapmadım inşallah ilk yapışım olucak.Yapmak istememin sebebi iphone gamepad gibi kollarla oyun oynamak. Arkadaşım jb olmadan kol bağlayamazsın dedi. Doğrumudur jb yapmam mı lazım yapmadan da bağlayabilirmiyim.

1e72e70a5096621be91ae04d6979b09b.jpg

Oyunuzu kullanmayı unutmayın

JailbreakTR

Geri