Bugün konuda tartışmaya neden olan ipa yı kontrol ettik arkadaşlar.. Sahte bir ipa.. O yüzden aklınızdan çıkarın gerçek mdiri değil mdiri diye düşünmeyi 
olacak gelişmelere odaklanalım

olacak gelişmelere odaklanalım

Bugün konuda tartışmaya neden olan ipa yı kontrol ettik arkadaşlar.. Sahte bir ipa.. O yüzden aklınızdan çıkarın gerçek mdiri değil mdiri diye düşünmeyi
olacak gelişmelere odaklanalım![]()
telefon kendini 11.4 e güncellicek diye korkuyom 11.3.1 e kendi gücellemişti erken gelsede son gün üzülmesem :argue:

Güncelleme engelleme profilini yükleyintelefon kendini 11.4 e güncellicek diye korkuyom 11.3.1 e kendi gücellemişti erken gelsede son gün üzülmesem :argue:
Telefon asla kendi kendine güncellemez, mutlaka onay ister kullanıcıdantelefon kendini 11.4 e güncellicek diye korkuyom 11.3.1 e kendi gücellemişti erken gelsede son gün üzülmesem :argue:

Arkadaşlar electra teamın yapacağı bi iş kalmadı sparkdan gelecek çözüme odaklandık cs nin yapacakları tamamlandı

Spark ın twitter sayfası var mı ? Biraz da onu taciz edelimArkadaşlar electra teamın yapacağı bi iş kalmadı sparkdan gelecek çözüme odaklandık cs nin yapacakları tamamlandı

Spark ın twitter sayfası var mı ? Biraz da onu taciz edelim![]()
@sparkzheng aman hocam taciz etmeyelim bu da sinirlenip herkesi bloklamasın jonathan gibi bakmak için kullanalım sadece

Kesinlikle katılıyorumBu konunun kapatılması lazım jbsizlik piskopatlığa dönüşüyor![]()
Hocam bende öyle düşünüyordum ama ciddi ciddi uğraşıyormuş :) gerçi elinde vardır da neyi bekliyor kim bilir spark apple ın en önemli güvenlik elemanlarından neden yardım ediyor onu da anlamadım:)Bence bu adam kimseye günahını vermez
Bekler dururuz![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Uzun zamandır böyle hocam 11.3.1 için jailbreak ın mümkün olduğunu söylüyor bilgilendirme amaçlıKusura bakmayın ben ipsw.me den imzaya bakarken bunu gördüm de birşeye yarar mı diye soracaktım
Bu coktan var yaKusura bakmayın ben ipsw.me den imzaya bakarken bunu gördüm de birşeye yarar mı diye soracaktım
Teşekkürler hocamUzun zamandır böyle hocam 11.3.1 için jailbreak ın mümkün olduğunu söylüyor bilgilendirme amaçlı