Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Uyarı

!

Bu konuyu kapatalım karşılıklı atışmaya dönmesin. Üsluplara da dikkat edelim lütfen hakaret olmasın herkesin düşüncesi farklı olabilir hepsine saygı duyuyoruz/duyalım. Konu esasında kalmaya dikkat edelim.

Electra nin jailbreak var fakat geliştirici hesabı istiyor İpawind ile kurdum cydia impactor ile developer account istedi
Bilginize saygılar

Zaten sakinim aga çok bilgili oldıgunu ifşa edip burdan yardım konusu açmakta çalışan mı desen yoksa ben sizin 3 günlük bilginize mi kaldım diyip hava atıp sitede takılıp Tweak arayıp yardım isteyecekler mi desen

Buraların muhtarı sensin galiba kardeş :Dd insanların burda birilerine yardım etme amaçlı konu açmasının nesi kötü yada bilgili olmasının, ha siteye gelip insanları küçümsemek yanlış ona eyvallah ama yorumda bi sakınca varsa yetkililer gerekeni yapar sen rahat ol

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne kadar gereksiz adamlarsınız.Bi de ergen ergen konuşmaya başlamışlar.Ben buraya gelirken bi faydam olur diye geldim.Çoluk çocukla uğraşmaya değil.Ayrıca yok başka nickle gelip tweak arayacakmışım,yok yalvaracakmışım.
Bu diğer tarafta paylaşımlarımı görünce attıkları davet.Boş gevezelik yapmayın.

Bu Daveti 7 ay önce attım ben sana... dua et biraz bilgi sahibi olursan diye...

JailbreakTR

Ne kadar gereksiz adamlarsınız.Bi de ergen ergen konuşmaya başlamışlar.Ben buraya gelirken bi faydam olur diye geldim.Çoluk çocukla uğraşmaya değil.Ayrıca yok başka nickle gelip tweak arayacakmışım,yok yalvaracakmışım.
Kardeşim boş boş kafa ütüleme sidik yarıştırmıyor burdaki insanlar benim yapabileceklerim tema yapabilirim senşn üzerine sahte kimlik bile basabilirim o kadar sağlam photosop bilgim var ama gelip burada boş yapmıyorum lütfen sus yeter ispatlama bize kendini

Buraların muhtarı sensin galiba kardeş :Dd insanların burda birilerine yardım etme amaçlı konu açmasının nesi kötü yada bilgili olmasının, ha siteye gelip insanları küçümsemek yanlış ona eyvallah ama yorumda bi sakınca varsa yetkililer gerekeni yapar sen rahat ol

Evet muhtarı benim :)

İyide dostum davet etmesinde ne gibi bir sakınca var anlamadım? Davet etmek kötü bişey mi? Hadi sen daha çok bilgilisin diyelim ne farkeder ki? İpada sorun yok diyelim yine ne farkeder ki? Önceden benzer durumlarda sorun yaşandı paylaşmayın yasak diye defalarca söylediler belki sen görmeden paylaştın oda seni biraz sertçe uyardı.Neyi uzatıyorsun beğenmediysen girmezsin foruma ama değmez böyle ufak şeylere bence uzatmaya değmez.Asıl ergenlik ufacık bişeye kızıp forumu terketmek olur

Hshsjshsjshsjs burası iyice wp sohbet grubuna döndü msndnssss

Arkadaşlar evet güzel bi remix videosu serif in attığı ama politik paylaşıma girdiğinden silmek durumunda kaldık yanlış anlamayın ;)

Merhabalar herkese, bildiğim üzere coolstar sadece levinden veya sparktan gelecek olan remountu bekliyor. Doğru muyum acaba?

Açık olmak gerekirse bu sorunun cevabını ne coolstar biliyor ne de biz biliyoruz

Bunların hepsi yelan dolan inanın bana bir noktadan onay bekliyor
Yoksa jb tool da hazır herşeyde hazır sadece onay çıkıcak onu bekliyor
Ben bunu bilir bunu söylerim

Açık olmak gerekirse bu sorunun cevabını ne coolstar biliyor ne de biz biliyoruz 😂
Okuduğum tweetlerden anladığım bu, sadece remount bekleniyor sonra yayınlanacak😂. Beklemekten ağaç olduk valla😁
[automerge]1529495577[/automerge]
Bunların hepsi yelan dolan inanın bana bir noktadan onay bekliyor
Yoksa jb tool da hazır herşeyde hazır sadece onay çıkıcak onu bekliyor
Ben bunu bilir bunu söylerim

Doğru evet tool hazır ama yayınlamadıklarına göre belki bir bildikleri vardır bilemiyorum ya da dediğin gibi de olabilir ama sanmıyorum. Çünkü hala birkaç sorun var gibi gözüküyor.

Geri