electra Web sitesi yenileniyormuş
JailbreakTR
Onu kim dedi, hiç biri öyle bir şey paylaşmadı Twitter’da. Ben görmedim ya da

electra Web sitesi yenileniyormuş
JailbreakTR
Hadi bakalım uyumak yokelectra Web sitesi yenileniyormuş
JailbreakTR
sürekli geliyor deniliyor dostum artık hani şöyle düşün ramazan ayında tutulan orucun son 2 saati gibi böyle artık dayanamamazlık var insanda bayılacak gibi hissediyorsun aşırı gergin o şuan yaşadığımız vakit o ya sabredeceğiz yada kefaretini ödeyeceğiz.
Hacı konuyu çok ayrı yerlere çekiyorsun sende.![]()
site duzeldi sonunda.nolmusdu bu siteye ?
tamam hocam sonunda duzeldi esas olan bu :) birde bu soylenti nedir boliyormusun? yani ne demek istiyor ?host la ilgili bir sorun oluştu anlık olarak![]()
acilmayan emojiden fark etdim silkelenmeyiBiraz Silkeledik siteyi JB den önce
JailbreakTR
tamam hocam sonunda duzeldi esas olan bu :) birde bu soylenti nedir boliyormusun? yani ne demek istiyor ?
Pop-up'ları açmak için kullanılan araç hazır, ne yazık ki, iOS 11.3 için kullandığımdan farklı bir remount'a ihtiyacımız olduğunu farkettim. Jonathan APFS remount'ını bıraktıktan sonra aracı serbest bırakacağım ve iOS 11.3 Beta'daki Güncelleme pop-up'ını yatırabileceksiniz.
belki yenidenmi doneyim 11.3 beta 6 ya ? bende ios 11.3.1de wifi de net zayif oluyor11.3 Beta6 uyarısını kapatmak için bir eklenti çıkarmak istiyor.
JailbreakTR
jb yayinlamasiyla ilgili degil yaniJonathan Levin 'in remouth için sunacağı yöntemi beklediğini belirtiyor. Kaçgündür söylenen şey zaten bu.. Önemli bir şey değil yani![]()
belki yenidenmi doneyim 11.3 beta 6 ya ? bende ios 11.3.1de wifi de net zayif oluyor
hayir ama bu adam diyorki 1-2 saata cikarSite kapaliyken bir gelişme oldumu jb ile ilgili
peki bu wifi sorunun nasil coze bilirim? baska arkadaslardada boyleYok kardeş aman 11.3.1'de kal
JailbreakTR
hayir ama bu adam diyorki 1-2 saata cikar
[automerge]1529365381[/automerge]
1-2 saata mi cikaracak?
[automerge]1529365415[/automerge]
peki bu wifi sorunun nasil coze bilirim? baska arkadaslardada boyle
jb ciksa bile wifi sorunun duzeltemezmiyim? ios 11.4de jb yok ki :( hocam 5s ler ios 10.3.3e gece bilirmi? oyle diyorlar.O başka bir araç çıkaracak, bizim işimize yaramaz.
Wifi hatası için 11.4'e geçmen gerekiyor
JailbreakTR
jb ciksa bile wifi sorunun duzeltemezmiyim? ios 11.4de jb yok ki :( hocam 5s ler ios 10.3.3e gece bilirmi? oyle diyorlar.