Jailbreakme' yi codex ten saurik satın almıştı yanlış hatırlamıyorsam. Eğer saurik te 11.3.1 e el attıysa yaşadık :-)

JailbreakTR
Jailbreakme' yi codex ten saurik satın almıştı yanlış hatırlamıyorsam. Eğer saurik te 11.3.1 e el attıysa yaşadık :-)
Bir şey yok, reddit jailbreak sayfasının banner ini değiştirmesini oyluyorlar.Redditi takip eden var mı gündem nedir ?
Bir şey yok, reddit jailbreak sayfasının banner ini değiştirmesini oyluyorlar.
[automerge]1529154599[/automerge]
Minzheng oversky diye bir araç yapmıştı 11.3.1 e cydia yüklemişti bir ara ne oldu o iş?
@efsane6
Hadi ya bilmiyordum ben, ... koniçivaları.Her zamanki gibi sadece kendisine Jailbreak yapar
JailbreakTR
iOS 12 mi geçicez şimdi jb iOS 12 mi geliyor yoksa 11.3.1 mi
Betaya yapılmış bir jailbreak tam sürümü çıkana kadar açık kapatılabilir çok umutlanmayın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
EvetBeyler jailbreak siz uygulama yukleyebilir miyiz impactor ile 11.3.1 e?
Ya aradım bulamadım acaba link var mı?
gelismemi var? ne yapiyorlar ki? bu ne diyor ?Sıkıntı yok onlara muhtaç değiliz :-) elbet bir babayiğit çıkar
(M)Adamı kızdırmaya devam ediyorlar hala. Arkadaş rahat bırakın da işini yapsınEkli dosyayı görüntüle 4225
Coolstar'ı kızdırmak için yeni bir şeyler bulmaya çalışıyorum ama kolay değil diyor, Coolstar'da bana bulaşmayın Troj dsjfldsjla kfjads denen adama bulaşın diyor.gelismemi var? ne yapiyorlar ki? bu ne diyor ?
tesekkurlerCoolstar'ı kızdırmak için yeni bir şeyler bulmaya çalışıyorum ama kolay değil diyor, Coolstar'da bana bulaşmayın Troj dsjfldsjla kfjads denen adama bulaşın diyor.