Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Valla arkadaş bendede 10.3.1 jailbreak vardı ama 11.3.1 e geçtim farklılık olsun diye ve ben 1 seneden fazlada bekledim bu jailbreak böle bişi sabır ve bu ambians heyecan beklemek güzel

BİR FİDAN BİN İNSAN

Telefon sık sık 11.4 için güncelleme isteği sunup indiriyor shss kayıtlarım var,sürümüm 11.3.1 bu güncellemeyi önleme imkanım varmı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Repolara pek işe yarar tweak eklemiyorlar herkes coolstarın gazına gelip 11.3.1 e mi geçti neden böyle oldu ya ben activator gelince canlanır demiştim ama yok yine aynı ryan petrich e mail atdım. Videopane yi güncellesene illaki başkası güncelleyincemi güncelliyceksin diye adam kaaşe bile almadı ya la beni

Süper olur :))
[automerge]1529090604[/automerge]
Baktım açılmamış :))
Ben ara ara bakıyorum zaten :D özellikle yazdım belki birimizin duası kabul olur :D

Repolara pek işe yarar tweak eklemiyorlar herkes coolstarın gazına gelip 11.3.1 e mi geçti neden böyle oldu ya ben activator gelince canlanır demiştim ama yok yine aynı ryan petrich e mail atdım. Videopane yi güncellesene illaki başkası güncelleyincemi güncelliyceksin diye adam kaaşe bile almadı ya la beni

Aynen öyle şu anda geliştiricilerin çoğu 11.3.1 de beklemede :D

Ben ara ara bakıyorum zaten :D özellikle yazdım belki birimizin duası kabul olur :D

Aynen öyle şu anda geliştiricilerin çoğu 11.3.1 de beklemede :D

Bir tek benmi geçmedim bu 11.3.1 yahu bana öyle geliyorki çok pişman olucam zamanla

Bende harbiden tweak videosu arıyorum
Meğerse dardayım ey aney aney 🤪🤪🤪

Geri