Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Coolstar bir şeyler beklemek zorundayız diye bir tweet atmış.
Görünen o ki o adam tek başına bu haltı yiyemeyecek herhalde.
Arkadaşlar bu adamın ekibini bilen var mı?
Pangu ekibi falan ne alemde hiç uğraşmıyorlar mı acaba?

@AirLife
11.2.5'de kalsaydın yine Telugu(hint karakteri) yüzünden üst sürüme geçecektin.

Birde O çocuk Like toplayan bir kişi ondan ne köy olur ne kasaba

JailbreakTR

Bizim arkadaşlar SMS, WhatsApp’tan gönderdi onu sildiler falan sürüm kaybetmedim yine de sorun olmuyordu yani. 😁 yine geçmeyecektim de herkes geç geç deyince dayanamadım ben de. 😁

Ama önceki jb’ler de sanki onun da adı yazıyordu programın içinde “thanks by geSnow” mu ne böyle bir şeyler.

çalışmalarda gaza basıldı arkadaşlar :okay:

ha gayret az kaldı bu sefer sanırım :D üzerinde çalışılan tüm projeler güncellenmeye başlayacak

1528904535932.png

Osiris Jailbreak aracı hakkında ne düşünüyorsunuz, geliştiricisinin videosunu izledim benim aracımın çok eksiği var cydia kurulu gelmeyecek belki installer 5 gelir (onu da başka bir geliştiricinin katkıları ile jailbreak aracına dahil edebilirmiş) cydia dan daha iyi bir yükleme aracı dedi. Bir de bu çalışmamı kendimi geliştirmek ve jailbreak öğrenmek adına yaptım ilk jailbreak çalışma, coolstar benden daha iyi şeyler yapar coolstar ı bekleyin dedi.
@efsane6 @gokmenecer

Osiris Jailbreak aracı hakkında ne düşünüyorsunuz, geliştiricisinin videosunu izledim benim aracımın çok eksiği var cydia kurulu gelmeyecek belki installer 5 gelir (onu da başka bir geliştiricinin katkıları ile jailbreak aracına dahil edebilirmiş) cydia dan daha iyi bir yükleme aracı dedi. Bir de bu çalışmamı kendimi geliştirmek ve jailbreak öğrenmek adına yaptım ilk jailbreak çalışma, coolstar benden daha iyi şeyler yapar coolstar ı bekleyin dedi.
@efsane6 @gokmenecer

Şahsen ben riske girmem.Coolstarın aracı hariç araç kullanmam.Kullanan varsa bilgi verebilir

Geri