Yılların paintcisi var burda bende katılayım mı üstad
. @rramazannd
Şaka yapıyorum tabi vallahi 4 gözle bekliyorum temayı Allah yardımcınız olsun .

Şaka yapıyorum tabi vallahi 4 gözle bekliyorum temayı Allah yardımcınız olsun .
Seni bol bol rahatsız edeceğiz demekki abi :)İlk JB yapanlarda Adım Adım Forumdan ve gerekirse özelden yardımcı olunur
JailbreakTR
Ben 9.3.3 Jb vardı sabah bir baktım elmada kalmışım bir o sürümde kaldım :)Elma görmeden bu işlere hakim kolay kolay olamazsın bu bi nevi nazar boncuğu![]()
Yaparız dostum tabii ki talebe de bağlı bu durum :)@gokmenecer abi ya şu discord işini haftada 2-3 mü yapsak iyi oluyordu yahu katılanlar bilir.![]()
Açıkcası son birkaç haftadır bu işe odaklandım bende herkes gibi
Twitter,reddit,Apollo,discord ve daha niceleri....
Şimdi kimse bunun altında bişey aramasın ama ülke olarak ne kadar az gelişmiş olduğumuz her anlamda beni birkez daha üzdü.
Neredenmi geldim bu sonuca?
Twitter i açıyorum yok kek ti çaydı kahveydi, Nagehan dı yok transfer di futboldu.
Öte yandan yüzbinler Amerika’da bir üniversite öğrencisinin atacağı tweete yapacağı bir buluşa kilitlenmiş,patreonlar kuruluyor bağışlar var,reddit diye bir güç var resmen.jb lobisi
Maalesef takipçi ve talepçi olmaktan öteye geçemiyoruz, geçen varsa özür dilerim hiç Türk developer yada sec. Res. Görmedim henüz.
Lafa gelince dış mihraklar bilmemne ama teknolojimiz ortada adamlar canavar gibi yetiştirmiş kendini milyar dolarlık şirketlerin yazılımlarını kırıyor dalga geçiyor.
Ian beer i beklerken biraz vlog yapalım istedim,katılmayanlar olacaktır şimdiden saygılar sunarım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forumda konusunu açmıştık bi kaç gün önce. arama bölümüne discord yazarak konuya ulaşabilrisinDiscord için katılım linki paylaşabilirmisiniz katılmak isterim
Konusunda link var zaten oradan ulaşabilirsinizDiscord için katılım linki paylaşabilirmisiniz katılmak isterim
Sorun üstüne sorun :-) bluetooth uçak modu kamera vs vs birçok hataEkli dosyayı görüntüle 4161
Başkalarının remount unu bekleyecek. Anlaşılan uzun sürecek. Ian beer da exploiti sorunlar bitince açıklarBeyler galiba bu jailbreakın çıkmasına çok bar bu sorunlar varken
İngilizce ingilizce ingilizce. Yabancılar nasıl paçayı kurtarıyor sanıyorsun adamlara dil eğitimini sağlam veriyorlar. Gerisi derya deniz internette aradığını bulmaya geçiyor. Meraklı araştırmacı ruhlu bir nesile de sahip değiliz yine meraklılar kendini kurtarıyor ama onlarda yurt dışına açılıyor. Değerlerinin bilineceği memleketlere. Ben de bunlardan biri olmaya çabalıyorum açıkçası, arkadaşlarım evlendi çocuk sahibi oldular ben halen üçüncü üniversiteyi bitirp mühendis olarak yurt dışına açılmayı düşünüyorum. memlekette sıkıntı var her şeyi gençlere yüklememek lazım.Açıkcası son birkaç haftadır bu işe odaklandım bende herkes gibi
Şimdi kimse bunun altında bişey aramasın ama ülke olarak ne kadar az gelişmiş olduğumuz her anlamda beni birkez daha üzdü.
Twitter i açıyorum yok kek ti çaydı kahveydi, Nagehan dı yok transfer di futboldu.
Öte yandan yüzbinler Amerika’da bir üniversite öğrencisinin atacağı tweete yapacağı bir buluşa kilitlenmiş,patreonlar kuruluyor bağışlar var,reddit diye bir güç var resmen.jb lobisi
Maalesef takipçi ve talepçi olmaktan öteye geçemiyoruz, geçen varsa özür dilerim hiç Türk developer yada sec. Res. Görmedim henüz.
Lafa gelince dış mihraklar bilmemne ama teknolojimiz ortada adamlar canavar gibi yetiştirmiş kendini milyar dolarlık şirketlerin yazılımlarını kırıyor dalga geçiyor.
Ian beer i beklerken biraz vlog yapalım istedim,katılmayanlar olacaktır şimdiden saygılar sunarım.
Coolstar döktürüyor jailbreak e bay bay demeye hazır olun bence
Açıkcası son birkaç haftadır bu işe odaklandım bende herkes gibi
Adam aldı ip x ve ipadı daha ne
256 gb aldi dusugunude almadi