Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

reis geldi ben kaçayım banlamadan :D
[automerge]1528832042[/automerge]
Bir şey soracağım şu ikonun arkasındaki o yuvarlakla beraber kenara konulmuş nokta kısmıyla beraber yani twitter logosunu kuşu silin gerisini google da ne aratarak bulabilir PNGhali lazım.

Ekli dosyayı görüntüle 4147

Google a gerek yok bende var o tema ve icon maskı diyorsan ayrı olarak var yollıyayım istersen

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu temayı bulduktan sonra çıkarınca ve cs6 üzerinde yaparken boyutları küçük oluyor büyütünce de kalitesi bozuluyor resmin reis
Şimdi ios temalarını bilmem ben symbian da çocukken tema yapardım svg dosyalarını çıkarırdım, onları da illustrator de açardım psd ye çekerdim.
Burada @rramazannd den yardım alsan daha iyi.

bu temayı bulduktan sonra çıkarınca ve cs6 üzerinde yaparken boyutları küçük oluyor büyütünce de kalitesi bozuluyor resmin reis

Maskın hazır boyutlandırılmış hali var tema klasöründe zipleyip atayım istersen sana

Google a gerek yok bende var o tema ve icon maskı diyorsan ayrı olarak var yollıyayım istersen

ona bana yollarsan çok iyi olur şerif reis şu forumda en çok seni seviyorum hızır gibisin <3
[automerge]1528832477[/automerge]
Maskın hazır boyutlandırolmış hali var tema klasöründe İplwyio atayım istersen sana

tamamdır bekliyorum

Beyler simdi diyelimki safe modda kaldık nasil kurtaracağız bunun ile ilgili bir konu açın yöneticiler bizde yararlanalım ilk jb olacak mâlum

Jailbreak Loading:██████████_| %97

Bende ilk kez jailbreak yapacam. Elmada kalırsak telefonu bi daha düzeltmek zor mu ?

Bende ilk kez jailbreak yapacam. Elmada kalırsak telefonu bi daha düzeltmek zor mu ?

O basit sürüm yükselteceksin mecburende safe modu ben çözemedim ne yapacağımızı

Beyler simdi diyelimki safe modda kaldık nasil kurtaracağız bunun ile ilgili bir konu açın yöneticiler bizde yararlanalım ilk jb olacak mâlum

Bunun icin konuya gerek Yok kurduğun tweakten sonra safe moda duserse telefon kurmuş olduğun tweaki kaldırırsın sorun çözülür. Kaldırma işlemini gerceklestiremezsende konusunu açarsın yardımcı oluruz.

Tamam reis ne kızıyon el kadar bebeye utanmıyonmu bak ağlıyor niye küçücük çocuğa bağırıyorsun

İlk Jb kullanacaklar mümkün mertebe kafasına göre is yapmasın forumda her konu mevcut iyice forumda gezinin sürümden olmayın. :okay:

İlk JB yapanlarda Adım Adım Forumdan ve gerekirse özelden yardımcı olunur

JailbreakTR

Dostum su videoya bakarmisin elmada kalinca sürüm kaybedilmiyormus gerceklik payı nedir?

Moderatör tarafından düzenlendi:
@omeraksoy
Filza , Mterminal ve ICleaner Pro bunlar benim Favori Tweaklerim

Bunları öğren gerisi çocuk oyuncağı

Tema için bu dizini:
/private/var/containers/Bundle/Application

Ezbere bilmen lazım

JailbreakTR

bu benim için geçerli değil kanka jbyi katleteceğim :D en fazla sürüm kaybeder bir 9 ay daha beklerimm sabah akşam coolstara küfür ederim dev acct yazarım
Elmada kalabilirsin fakat insanları yanlış yonlerirsen bu tarz düşüncelerinle @efsane6 ya gerek kalmadan fişin çekilebilir fazla rahat olma 7 8 uyarın var Ömer sonra kanka kurtarmaz seni :D

Elmada kalabilirsin fakat insanları yanlış yonlerirsen bu tarz düşüncelerinle @efsane6 ya gerek kalmadan fişin çekilebilir fazla rahat olma 7 8 uyarın var Ömer sonra kanka kurtarmaz seni :D

hayır zaten ben kendime yapacağım kimseye gidip de alın bakın demeyeceğim
[automerge]1528833627[/automerge]
@omeraksoy
Filza , Mterminal ve ICleaner Pro bunlar benim Favori Tweaklerim

Bunları öğren gerisi çocuk oyuncağı

Tema için bu dizini:
/private/var/containers/Bundle/Application

Ezbere bilmen lazım

JailbreakTR

sen bitanesin <3

Mantık ayni problem Yok :D
Hocam şimdi özlem oldu eski nickimi hatırladım takıldığım forumdaki girdim buldum mesajlarımı inceliyordum forumdaki o zaman nelerle uğraşıyormuşum diye hep tema ile uğraşıyormuşum çocukluk işte bir şeyler ortaya koymanın ve forumda milletin verdiği gazın çocukluk onurumu yükseltmesi mi diyim artık neyse :)
Bu ikonlardan bir şey çıkar mı tema isimleri var görselde. Elimde sağlam bi makine olsa dijital reklamcılık ve grafik tasarımcı mezunu birisi olarak size destek çıkarımda sınavlarım çok devlet memuru adayıyım pek vakit yaratamıyorum. Daha bir sürü tema paylaşımım varmış kendi zevkime göre kesin iconları güzeldirde bütün resimleri imageshack çöpüne yüklemişim hiç bir şey göremiyorum şimdi baktığımda.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    560.7 KB · Görüntüleme: 36
  • Ekran Alıntısı2.PNG
    Ekran Alıntısı2.PNG
    839.9 KB · Görüntüleme: 40
Hocam şimdi özlem oldu eski nickimi hatırladım takıldığım forumdaki girdim buldum mesajlarımı inceliyordum forumdaki o zaman nelerle uğraşıyormuşum diye hep tema ile uğraşıyormuşum çocukluk işte bir şeyler ortaya koymanın ve forumda milletin verdiği gazın çocukluk onurumu yükseltmesi mi diyim artık neyse :)
Bu ikonlardan bir şey çıkar mı tema isimleri var görselde. Elimde sağlam bi makine olsa dijital reklamcılık ve grafik tasarımcı mezunu birisi olarak size destek çıkarımda sınavlarım çok devlet memuru adayıyım pek vakit yaratamıyorum.
Guzel düşüncelerin icin öncelikle teşekkürler calışmalar ise yarar mi bakmak gerek birde Cs6 bilgin varmi?

Ya dur ben bir cydia ya bakayım buralarda oyalanırken cydia yı ihmal eder olduk kaç gündür

Geri