Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Önder azizi de eskilerden. Kral bir jailbreakçiydi
Onun tweak benide elmada bırakmıştı
Ama çok kral adamdır önder oda kayıp oldu ortalardan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vallahi bilmiyorum hocam senin şansına öyle olmuş olabilir defalarca kullanmıştım onun tweak i sorun yaşamadım ben aslında o arkadaşa ulaşılıp foruma kazandırılısa çokdaha büyük işler yapılır diye düşünüyorum.

valla aga kim ne derse desin ben elmada kalacağımı bile bile bu işleri araştıracağım kendime ait birşeyler başaramadıktan sonra jailbreak yapmanın anlamı ne sürekli başkalarının yaptığı çalışmaları kullanmak nereye kadar adam xxxx tweak yapıyor 11. 12 . 13 sürüm güncellemesi bekliyoruz kendimiz birşeyler yapmamnız gerekiyor bence sadece milleten beklemeyelim.

Kesinleşti elmada kalacağı

Evet bu arkadaş ama pek kullanmıyor forumu sanırım

Harbi bir insan YouTube de onun videolarını izleyerek çok tweaks ne işe yaradığını öğrendik

adam burada işte ve bence bana göre güzel birşey sıkıştığımda kendisinden yardım alacağım eğer elmada kalırsam instagram üzerinden insan dolandırmaya devam :D onları dolandırır yeni bir cihaz alırım

işlere yavaş yavaş hakim olmak mesela 2 tweak özelliğinden birşeyler alıp tek tweakte birleştirerek başlamak sistemi çözdükten sonrada gerisi gelecektir
Öncelik tema Ramazan ayından sonra çalışmalara basliycaz, sadece TEMA’ya yönel şimdilik. Kafanda 1 iş olsun senin içinde daha iyi olur.

ama ilk amacım şu tasarladığım iconlara uygun bir güzel arka plan tasarımı bulmam gerek kafama taktım bunu

xsd-png.4093
68-appstore-512-png.4089

reis geldi ben kaçayım banlamadan :D
[automerge]1528832042[/automerge]
Bir şey soracağım şu ikonun arkasındaki o yuvarlakla beraber kenara konulmuş nokta kısmıyla beraber yani twitter logosunu kuşu silin gerisini google da ne aratarak bulabilir PNGhali lazım.

Ekran Alıntısı.JPG

Geri