kanka merak etme ilk öncelikle iconları kendime ait tasarım sonra sarj logosu wifi ve diğerlerini değiştireceğim
Yaptıklarını bizlerlede paylaşman dileğiyle
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kanka merak etme ilk öncelikle iconları kendime ait tasarım sonra sarj logosu wifi ve diğerlerini değiştireceğim
Vallahi bilmiyorum hocam senin şansına öyle olmuş olabilir defalarca kullanmıştım onun tweak i sorun yaşamadım ben aslında o arkadaşa ulaşılıp foruma kazandırılısa çokdaha büyük işler yapılır diye düşünüyorum.Önder azizi de eskilerden. Kral bir jailbreakçiydi
Onun tweak benide elmada bırakmıştı
Ama çok kral adamdır önder oda kayıp oldu ortalardan
Bu işlere hakim olmadan amacına ulaşman biraz zor olmaz mi
Yok önder hoca burada yanlışım yoksa oda burda
aynen aynen vay üstad da burdaymış @onderazazi .
valla aga kim ne derse desin ben elmada kalacağımı bile bile bu işleri araştıracağım kendime ait birşeyler başaramadıktan sonra jailbreak yapmanın anlamı ne sürekli başkalarının yaptığı çalışmaları kullanmak nereye kadar adam xxxx tweak yapıyor 11. 12 . 13 sürüm güncellemesi bekliyoruz kendimiz birşeyler yapmamnız gerekiyor bence sadece milleten beklemeyelim.
Nerde hiç görmedim ben mesajını
Evet ta kendisidir.
Evet bu arkadaş ama pek kullanmıyor forumu sanırım
Öncelik tema Ramazan ayından sonra çalışmalara basliycaz, sadece TEMA’ya yönel şimdilik. Kafanda 1 iş olsun senin içinde daha iyi olur.işlere yavaş yavaş hakim olmak mesela 2 tweak özelliğinden birşeyler alıp tek tweakte birleştirerek başlamak sistemi çözdükten sonrada gerisi gelecektir
Öncelik tema Ramazan ayından sonra çalışmalara basliycaz, sadece TEMA’ya yönel şimdilik. Kafanda 1 iş olsun senin içinde daha iyi olur.
Hocam foruma özel bir tema mı olucak sizlerde mi yardımcı olacaksınız arkadaşa ?Öncelik tema Ramazan ayından sonra çalışmalara basliycaz, sadece TEMA’ya yönel şimdilik. Kafanda 1 iş olsun senin içinde daha iyi olur.
Sorun yok ufaktan basliycaz senide alicam ekibe.bana uyar tema işinde olur ama bayramda ve 1 hafta sonra ortalıkta olamam kesin :d işlerim var
Olacak tabiki öncelik biraz pratik yapmak yeni arkadaşlarla.Hocam foruma özel bir tema mı olucak sizlerde mi yardımcı olacaksınız arkadaşa ?
Bu temayı bul ipa içinden çıkar iconu, gerisi halledilir.reis geldi ben kaçayım banlamadan
[automerge]1528832042[/automerge]
Bir şey soracağım şu ikonun arkasındaki o yuvarlakla beraber kenara konulmuş nokta kısmıyla beraber yani twitter logosunu kuşu silin gerisini google da ne aratarak bulabilir PNGhali lazım.
Ekli dosyayı görüntüle 4147
Bu temayı bul ipa içinden çıkar iconu, gerisi halledilir.