Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

yok be meraklısıyım ama risklere de dikkat ederim moruk enfazla kendime ait birşeyler yaparsam kod tweak veya tema anca o zaman kalırım onuda ilerleyen zamanlar gelmeden futurerestore gelmeden yapmayı düşünmüyorum.
Hocam önceleri yaptın mı hiç jailbreak ?

yok be meraklısıyım ama risklere de dikkat ederim moruk enfazla kendime ait birşeyler yaparsam kod tweak veya tema anca o zaman kalırım onuda ilerleyen zamanlar gelmeden futurerestore gelmeden yapmayı düşünmüyorum.
Açıkçası ilk iPhone'um ve ilk jailbreak deneyimim olacak burada paylaşılanlar dışında hiç bir tweak yüklemem ha alışırsam ios sistemine symbian ve android gibi telefonun benden çekeceği var.

Açıkçası ilk iPhone'um ve ilk jailbreak deneyimim olacak burada paylaşılanlar dışında hiç bir tweak yüklemem ha alışırsam ios sistemine symbian ve android gibi telefonun benden çekeceği var.
Alışırsın hocam jailbreak le telefon bambaşka oluyor .

Bende 5 senedir iPhone kullanıcısıyım benimde ilk jailbreak olcak :))

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şimdiye dek tüm iphonelarımı jailbreakli kullandım asla jailbreaksiz kullananam sanırım
Gerçekten jailbreaksiz iphone alo demekten başka bir halta yaramıyor

Elma görmeden bu işlere hakim kolay kolay olamazsın bu bi nevi nazar boncuğu :D

Eskiden elmada kalan cihazı safe modda açabiliyorduk ses kısma tuşu ve açma tuşunu basılı tutarak electra dan böyle birşey mümkün değil sanırım

Ben de tüm telefonlarımı jailbreak lı kullandım hatta bi keresinde safe modda kaldığında ne uğraşmıştım springboardı düzeltmek için

BİR FİDAN BİN İNSAN

valla aga kim ne derse desin ben elmada kalacağımı bile bile bu işleri araştıracağım kendime ait birşeyler başaramadıktan sonra jailbreak yapmanın anlamı ne sürekli başkalarının yaptığı çalışmaları kullanmak nereye kadar adam xxxx tweak yapıyor 11. 12 . 13 sürüm güncellemesi bekliyoruz kendimiz birşeyler yapmamnız gerekiyor bence sadece milleten beklemeyelim.

Ömer çok heyecanlı bir arkadasa benziyor 1 hafta Jbli kalmasi bile büyük bir mucize olabilir :D
Üstad maximum 1.5 hafta diyelim düşeceği hatayıda söyliyeyim bu önerilen tweakler olur ya örneğin airblue sharing ios 8 de güncellenmişti en son bizim arkadaş ios 10 a yüklemeye çalıştı anlayacağınız malum elmada umarım böyle bir hataya düşmez :D .

sürekli tweak araştırıp kurmaya çalışmak değil benim amacım benim amacım kendime ait şeyler geliştirmek .

Üstad maximum 1.5 hafta diyelim düşeceği hatayıda söyliyeyim bu önerilen tweakler olur ya örneğin airblue sharing ios 8 de güncellenmişti en son bizim arkadaş ios 10 a yüklemeye çalıştı anlayacağınız malum elmada umarım böyle bir hataya düşmez :D .
Forumda kalıp bilgi alışverişinde bulunursa sorun yaşamaz :D

valla aga kim ne derse desin ben elmada kalacağımı bile bile bu işleri araştıracağım kendime ait birşeyler başaramadıktan sonra jailbreak yapmanın anlamı ne sürekli başkalarının yaptığı çalışmaları kullanmak nereye kadar adam xxxx tweak yapıyor 11. 12 . 13 sürüm güncellemesi bekliyoruz kendimiz birşeyler yapmamnız gerekiyor bence sadece milleten beklemeyelim.
Aslında eskiden vardı öyle başarılı arkadaşlar cydia eraser ortalıkda yoktu mesela bu forum yoktu o zamanlar onder diye bir arkadaş cydia eraser tarzı bir uygulama yapmıştı gerçekten başarılı bir uygulamaydı ama sonra bir duruldu jb forumları bura açılana dek bura gerçekten kaliteli bir platform kapatılmaması dileğiyle.

Aslında eskiden vardı öyle başarılı arkadaşlar cydia eraser ortalıkda yoktu mesela bu forum yoktu o zamanlar onder diye bir arkadaş cydia eraser tarzı bir uygulama yapmıştı gerçekten başarılı bir uygulamaydı ama sonra bir duruldu jb forumları bura açılana dek bura gerçekten kaliteli bir platform kapatılmaması dileğiyle.

Önder azizi de eskilerden. Kral bir jailbreakçiydi
Onun tweak benide elmada bırakmıştı
Ama çok kral adamdır önder oda kayıp oldu ortalardan

Önder azizi de eskilerden. Kral bir jailbreakçiydi
Onun tweak benide elmada bırakmıştı
Ama çok kral adamdır önder oda kayıp oldu ortalardan

Yok önder hoca burada yanlışım yoksa oda burda

Geri