ama sende şunu bilmelisin ki liderler takımları için risk almalıdırlaro lafın gelişi ama gemisini terk eden kaptan olamaz bilirsin. daha dogrusu bilmelisin@gokmenecer
@rramazannd babayiğitlik 11.1.2 ile oluyorsa o sürümde cihaz alalım
@serif61 sen o kadar nispet yaparken düşünecektin![]()
ama sende şunu bilmelisin ki liderler takımları için risk almalıdırlar![]()
şerif her gece uyurken dualarımdasın
Bizde elimizden geldiği kadar birbirimize takılıp günü bitirmeye çalışıyoruz, Sadece bilgi ile olacak iş değil sohbet muhabbette önemlidir. dimi @gokmenecerYa hacı ya 40 yaşında adamım ben neden forumlardayım biliyormusun yıllardır
Sohbet muhabbet yoksa
Forumların bana kattığı başka birşey yok dostluklardan hariç az şakalaşıp eğlenemiyceksek ne edelim forumu dimi ama
Ama yok bana kin güdüyorsanız güdün uleynnnn
Seviyorum. Hepinizi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizde elimizden geldiği kadar birbirimize takılıp günü bitirmeye çalışıyoruz, Sadece bilgi ile olacak iş değil sohbet muhabbette önemlidir.
En azından bak bu Jailbreak diyebileceksin senBen halen bekarım kardeşim böyle giderse ancak yiğenlere anlatıcaz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
11.3.1 jailbreak için 11.1.2 tweakleri uyumlu olur mu sizce?Sanırım öyle oldu abi![]()
11.3.1 jailbreak için 11.1.2 tweakleri uyumlu olur mu sizce?
Yakında salar turşusunu kuracak hali yok yaOkuyorumian da exploiti saldı mı tutulmaz bu forum
![]()
efsane reis şu jb gelsin dm üzerinden sürekli yazacağım merak etme böyle şuan yok ya yabancı geliyor biraz :d