Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Dostlar kısa süreliğine köye gittiğim için bu coolstar in Son anlarda dediği Shsh kaydını alamadım.ama sitedeki shsh kaydı alma bölümündeki gibi kayıt almıştım. Telefon iphone 8.acaba bir daha araç çıksa bile dönüş yapamayacak miyim?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sorun olabilir o shsh lar farklı bir kaç değer eklenerek alındı. İlerleyen zamanda gelecek olan FR ile anlayabileceğiz.. şu anda beklemekten başka çare yok

Adminler masayı kursun da biz içeriz suyumuzu şaka bir yana valla şimdi bir masa da düşünsenize 20 kişi muhabbet sohbet her kafadan bir ses EFSANE’ye sorulan çılgın sorular

Adminler masayı kursun da biz içeriz suyumuzu şaka bir yana valla şimdi bir masa da düşünsenize 20 kişi muhabbet sohbet her kafadan bir ses EFSANE’ye sorulan çılgın sorular

Ben O masadan kaçarım

JailbreakTR

de23625acc923e8cf990a5eef1df8022.png

Gözünü sevdiğimin jailbreak i sen bulunmaz nimetsin

Ulan nasıl kafayı yiyorum İngilizce o kadar mükemmel olmadıgından bu geliştiricilerin ne dediklerini anlamamakta çok problem

Estağfurullah linç etmeyiz bende olsam jailbreak li sürümden geçmezdim. Çok mantıklı bir hareket yapmışsınız. Jailbreak çıktığında 11.3.1 e geçersiniz artık.

Estağfurullah linç etmeyiz bende olsam jailbreak li sürümden geçmezdim. Çok mantıklı bir hareket yapmışsınız. Jailbreak çıktığında 11.3.1 e geçersiniz artık.

Eyvallah bak doğru konuşan insana şapkamı çıkartırım saygı ile kardeşim

Hazır g0blin rc2 çıkmışken zevkine 10.3.3 ten 11.2.5 e güncellemeyecektim jailbreak ne işime yarayacak diyip. Halbuki ne işler yarıyormuş sonradan çözdüm olayı. 11.3.1 beklemedeyiz

Eyvallah bak doğru konuşan insana şapkamı çıkartırım saygı ile kardeşim

FaceID’yi de kullanmazsınız artık.

11.3.1’in betasından 11.3.1’e başarılı şekilde geçen var ancak faceID sorun. Nonce ayarı için dev hesabıda gerekiyor tabi.

FaceID’yi de kullanmazsınız artık.

11.3.1’in betasından 11.3.1’e başarılı şekilde geçen var ancak faceID sorun. Nonce ayarı için dev hesabıda gerekiyor tabi.

Olsun ios11.1.1 de kullanırım sorunmu yada face id çokmu önemli ben şu an face id yi kapalı kullanıyorum

Geri