Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Sevgili takipcilerim iphone x için jailbreak aracı hazır ama bunu birde 8 de denemem lazım onun için bağış butonu yedinen sizlerle hadi göreyim bakalım ciftlikbank mı daha zeki benmi hemen aşağıdaki linkten 8 almam için bana yardımcı olmanız lazım

Jailbreak Loading:██████████_| %97

Sevgili takipcilerim iphone x için jailbreak aracı hazır ama bunu birde 8 de denemem lazım onun için bağış butonu yedinen sizlerle hadi göreyim bakalım ciftlikbank mı daha zeki benmi hemen aşağıdaki linkten 8 almam için bana yardımcı olmanız lazım

Jailbreak Loading:██████████_| %97

Sende türk coolstar olucan başımıza sanırım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ian beer dev hesabı gerekmeyen exploit i paylaştığında nocnesetter aracını güncelleyecekmiş onu diyor :D

Bidaha jailbreak li sürümden jailbreak siz sürüme geçersem jailbreaksiz olim :)

Bu nedir fikri olan vfs yi mi verdi coolstar a acaba

Coolstar için çarpma toplamada kolaylık sağlayacak bir kod listesi..
Yani abaküs,
41418a66fb4cd24a3d22399f1af3fc6e.jpg

Bakalım neyi nerde nasıl hesaplayacak.. cevap listede ve Coolstar yada başkası artık nasıl bulmaya çalışacak

JailbreakTR

Bu gelecek jailbreak 11.1.1 den daha iyimi acaba onu merak ediyom çünkü 11.1.1 iken safe mode çok atıyordu inşallah aynı sorun 11.3.1 de olmaz

Admin arkadaş Lan beer demek istemiş herhalde bu forum çok iyi kimsenin kötü söz soyleceğini düşünmüyorum ayrıca bu forum Türkiye’nin en iyi forum benim için

Admin arkadaş Lan beer demek istemiş herhalde bu forum çok iyi kimsenin kötü söz soyleceğini düşünmüyorum ayrıca bu forum Türkiye’nin en iyi forum benim için

Ben biliyorum Keen Lab Beer dediğini ama primci vs. hoş değil bu kelimeler..

Elimizden geldiği kadar paylaşımları yapıyoruz zaten..

Tşk

JailbreakTR

Bu sayfada Jb çıktı diye bir haber okuduktan sonra buralar ıssız bucaksız bir yer olucak 😂

Adamlar (o)nurlu (ç)ocuk dediğin de neden sorun olmuyor ?
Onurlu çocukta ne var hocam :D
[automerge]1528525856[/automerge]
@efsane6 Hocam primci öyle çok kötü bir kelime değil.Bari bu sohbet bölümünde biraz geyik yapalım.Bu konu biraz beklerken stres atma konusu gibi yani.Sende azıcık tölerans göster :)

Son düzenleme:
Onurlu çocukta ne var hocam :D
[automerge]1528525856[/automerge]
@efsane6 Hocam primci öyle çok kötü bir kelime değil.Bari bu sohbet bölümünde biraz geyik yapalım.Bu konu biraz beklerken stres atma konusu gibi yani.Sende azıcık tölerans göster :)

Bence bir yanlış anlaşılma oldu efsane6 kendisine söylenilen bir kelime olarak algılamış olabilir
Gerçekten ian beer (Lan beer) primci bunda kızıcak birşey yok yoksa

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir kere Konunun başlığı Jailbreak IOS 11.3.1 sohbet odası yani bu konuya yakışacak bir sohbet görmüyorum tabiki arada bir ister istemez konu dışı yorumlar olacaktır.

ian beer'i kimse (ben dahil) tanımadığı için bilmem böyle öyle falan fistan.
zaten Jailbreak çıktımı kimin uğrunda "ian beer"---
yinede az çok kim olduğunu ve neler yaptığını bilmek istiyorsanız burdan bakabilirsiniz:

JailbreakTR

Geri