Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

İphone 11 pro max sürüm 13.3.1 yapılırmı jailbreak arkadaşlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kardeşim bende iphone 7 13.3.1 var sabırsızlıkla bende bekliyorum ama henüz bir gelişme yok çıkacağıda meçhul

Siz checkra1n ile jb yapabilirsiniz

Uncover bekliyorum ama birtürlü gelmedi.Checkra1n i daha önce hiç kullanmadım ve kafamda onunla ilgili birsürü soru var.Tel kapansa tekrardan nasıl yüklüyebilirim.Uncover çıktığında onu silip uncover a nasıl geçebilirim.Uncover gibi bir dosya indirip öyle mi kurmamız gerek li yoksa bilgisayar şart mı gibi

Uncover bekliyorum ama birtürlü gelmedi.Checkra1n i daha önce hiç kullanmadım ve kafamda onunla ilgili birsürü soru var.Tel kapansa tekrardan nasıl yüklüyebilirim.Uncover çıktığında onu silip uncover a nasıl geçebilirim.Uncover gibi bir dosya indirip öyle mi kurmamız gerek li yoksa bilgisayar şart mı gibi

İkisinde de telefon kapandığında tekrar jb yapmanız gerekli
(Checkra1n ile tekrar jb yapmak için pc şart)
(Uncover ile tekrar jb yapmak için telefondaki Uncover uygulamasını kullanırsınız)
Checkra1n jb den Uncover jb pratik geçiş için konu linkini inceleyebilirsiniz.

İkisinde de telefon kapandığında tekrar jb yapmanız gerekli
(Checkra1n ile tekrar jb yapmak için pc şart)
(Uncover ile tekrar jb yapmak için telefondaki Uncover uygulamasını kullanırsınız)
Checkra1n jb den Uncover jb pratik geçiş için konu linkini inceleyebilirsiniz.

Peki bu jailbreak aracı için bilgisayar şart mıdır? İlk kurulum için kurulum aşamalarınıda giç izlemedim bilmiyorum.Uncover bu sürüm için gelme olasılığı sizin ön görünüz nedir beklemeliniyim yoksa sürüm yükseltip o sürümü mü beklemeliyim

Peki bu jailbreak aracı için bilgisayar şart mıdır? İlk kurulum için kurulum aşamalarınıda giç izlemedim bilmiyorum.Uncover bu sürüm için gelme olasılığı sizin ön görünüz nedir beklemeliniyim yoksa sürüm yükseltip o sürümü mü beklemeliyim

Checkra1n için pc şart.
Checkra1n ile jb yapmak için En pratik yöntemlerden bir tanesi konu linkinde mevcut
Uncover jb aracı yayınlanacak fakat tarih belli değil (bulunduğunuz 13.3.1 sürümünde kalıp Uncover jb aracını bekleyin)

Checkra1n için pc şart.
Checkra1n ile jb yapmak için En pratik yöntemlerden bir tanesi konu linkinde mevcut
Uncover jb aracı yayınlanacak fakat tarih belli değil (bulunduğunuz 13.3.1 sürümünde kalıp Uncover jb aracını bekleyin)

Umarım en kısa zamanda yayınlanır.İlginiz içinde ayrıca tşk ederim

Merhaba benim 8 plus iphone var ve mac'im yok jailbreak yapabilir miyim? Yapabilirsem nereden yapacağım yönlendirir misiniz...
Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.

Cihaz modeliniz ve sürümü jb yapılmak için uygun değil. Yayınlanacak olan Uncover jb aracını bekleyin.

Eywallah teşekkürler. Peki ne zaman güncellenir diye bi bilgi var mı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar 13.3.1 iphone 7 için jb mümkün müdür acaba bir tane denedim ama indirilen ıygulamalar açılmadan kapanıyordu

Arkadaşlar 13.3.1 iphone 7 için jb mümkün müdür acaba bir tane denedim ama indirilen ıygulamalar açılmadan kapanıyordu

Teşekkür ederim ama bundan yaptım zaten ve cydia açıldığında bi error veriyordu çıkan error sayfasını kapattıktan sonra uygulama idiriyordum ve hiç biri açılmıyordu sorun tam olarak ne? Cydia a da mı sorun var yoksa bana bozuk uygulamalar mı denk geldi hep

Begler Interneti delik deşik ettim su dosyayi bi türlü bulamadim,bulandan Allah ragzi olsun ..

Firmware Version B593u-12_V100R001C748SP108

Selamlar Arkadaşlar ,

Bu başlık altında Jailbreak sohbeti yapabilirsiniz, diğer konuda önemli gelişmeleri ekleyelim geri kalan mesajları ise buraya yazabilirsiniz.​
merhaba iphone 6 ya gevey takabilmek için jb yapmam gerekiyor. wp den yardımcı olabilirmisiniz. 0 541 780 6968

Geri