Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

selam arkadaşlar,

iphone 11 15.0.1 sürümündeyim yeni bulunan kernel exploit 15.1'i de destekliyor diye okudum.
Bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır ? Şu an 15.0.1 sürümünden gerek akıcılık olsun gerek pilin çabuk bitmesi olsun pek memnun değilim.

12 pro max 14.7.1 de dahil mi acaba? Konu başlığını nasıl aratmam gerek?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
14.7.1 sürümü yok görünüyor. ona da gelecektir beklemede kalalım.

not: hepsini varsayımsal olarak bildiriyorum. twitter vb haberlerine dayanarak. reel sonuç jb yayınlandığında belli olur. iyi forumlar.

14.7.1 sürümü yok görünüyor. ona da gelecektir beklemede kalalım.

not: hepsini varsayımsal olarak bildiriyorum. twitter vb haberlerine dayanarak. reel sonuç jb yayınlandığında belli olur. iyi forumlar.
peki sizce ne zaman yayınlanır?
[automerge]1638817624[/automerge]
Her hangi açık yayınlanmış bir Exploit yok şu anda... mecburen şimdilik beklemelisin sürümünde
Yayınlandı hocam Justin Sheerman yayınladı görmüşsünüzdür. Sizce ne zaman yayınlanır jb?

bu nasıl bir bağımlılıksa evde 20 gündür iphone 13 pro var, ama jailbreak yok diye eski iphone x telefonumu kullanmaya devam ediyorum. 15.1 ile geldi iphone 13. öyle kuzu kuzu bekliyorum. a15 bionic lerin kırılması, biraz bakındım baya muallakta görünüyor. belkide telefonu değiştirmeden önce kafamı değiştirmeliyim :/. şimdiden herkese özellikle jailbreak bekleyenlere iyi seneler dilerim.

Cümleten iyi forumlar, cihazım iPad 14.5 jailbreakli oyun kontrol buton ayarı yapacam da macro tarzı tweak var mıdır ustalarım bildiğiniz ? Malesef Autotouch tweaki sadece tiklamalari kaydediyor örnek veriyorum nişangah eğilme vs butonlarini küçült mek için 2 parmağımı ekranda kaydirirken kaydetmiyor onu tıklama olarak kaydediyor umarım anlatabilmişimdir😀 yani kisacasi kaydırma hareketlerini tıklama olarak kaydediyor , çok çok acill lazım macro tarzı tweak bildiğiniz varsa ustadlarim paylaşırsanız çok minnettar olurum, şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

IOS 14.6 - IOS 14.8 arası sürümler için Unc0ver desteği geldi...

Not: şimdilik sadece A12 - A13 cihazlar için

Darısı A14’lere içim kurudu beklemekten :( çok teşekkürler haber verdiğiniz için.

IOS 14.6 - IOS 14.8 arası sürümler için Unc0ver desteği geldi...

Not: şimdilik sadece A12 - A13 cihazlar için

A12 işlemcili cihazlar : Xs, Xs max, Xr
A13 işlemcili cihazlar : 11, 11 pro/max , SE

A11 de ise : 8, 8 plus, X

çok kısa sürede destek gelir inşallah

A12 işlemcili cihazlar : Xs, Xs max, Xr
A13 işlemcili cihazlar : 11, 11 pro/max , SE

A11 de ise : 8, 8 plus, X

çok kısa sürede destek gelir inşallah

A11 ve A14 ler için bu Exploit çalışmaz imkansız... sadece ilerde başka bir Exploit eklenirse o zaman başka cihazlarıda inşAllah destekler

Geri