arkadaşlar Merhaba!
iPhone 6 sürüm 12.4.9 jailbreak sürümü varmı..?
iPhone 6 sürüm 12.4.9 jailbreak sürümü varmı..?
Herkese selamlar. ip 7 plus ios 14,1 için Jb varmı arkadaşlar. Foruma bnaktım 1-2 konu gordum ama emin olmadan buraya sormak istedim. cevaplar için şimdiden teşekkürler..
A13 İos 14.2 ye Jailbreaksiz olarak cydia daki bir tweaki yükleyebileceğimiz herhangi ücretli veya ücretsiz bir metod varmı ?
Merhabalar İphone 12 pro kullanicilari hangi surumde kalsin bilgisi olan tskler
Tamam tskler ufukta ışık varmi ne zaman ciksr belli miIOS 14.1 de kalabilirsin...
veya IOS 14.2.1 kal eğer IOS 14.1’de değilsen
IOS 14.1 de kalabilirsin...
veya IOS 14.2.1 kal eğer IOS 14.1’de değilsen
merhaba cihazım iPhone 6 chimera yı indirip jb denedim ama bir kere çalıştırdım ondan sonra yapamadım ve sildim bugün yine deneyim dedim chimerayı indirdim ama uygulama iniyor ve uygulamayı açtığım zaman uygulama indirilemiyor diyor sorun ne acaba uncover i de indirdim aynı hatayı veriyor sürüm 12.4.9 lütfen yardımcı olurmusunız?Arkadaşlar jailbreak ile ilgili sohbetimizi bu konudan yapabilirizhaberler vb. Konuları boşuna ilgisiz mesajlarla doldurmayalım
![]()
Arkadaşlar iOs 13 ü 14 deki gibi her sayfayı farklı widget yapabilme özelliği getiren bi tweak varmı?
Widget var:
Xeve
Repo:Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Widget var:
Xeve
Repo:Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tweak olarak değilde root gerektirmeyen ipa ları jailbreak olmadan altstore ile kurabilirsin.A13 İos 14.2 ye Jailbreaksiz olarak cydia daki bir tweaki yükleyebileceğimiz herhangi ücretli veya ücretsiz bir metod varmı ?