Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Herkese selamlar. ip 7 plus ios 14,1 için Jb varmı arkadaşlar. Foruma bnaktım 1-2 konu gordum ama emin olmadan buraya sormak istedim. cevaplar için şimdiden teşekkürler..

Herkese selamlar. ip 7 plus ios 14,1 için Jb varmı arkadaşlar. Foruma bnaktım 1-2 konu gordum ama emin olmadan buraya sormak istedim. cevaplar için şimdiden teşekkürler..

Checkra1n jb var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

A13 İos 14.2 ye Jailbreaksiz olarak cydia daki bir tweaki yükleyebileceğimiz herhangi ücretli veya ücretsiz bir metod varmı ?

Merhabalar, otomatik ios sürüm güncellemesi kapatmak için forumdaki profil kurup kapatıyorduk lakin 14.2’de çalıştırmadım, alternatif başka method var mı? Bir diğer sorum ise 14.2 için çalışan carplay tweak var mı? Carbridge yüklü olmasına rağmen köprü uygulamalarına girilmiyor, araca bağlanınca carbridge lite app gelmiyor.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

s.a hayırlı geceler herkese
Telefonum checkra1n işlemi sırasında tamamen siyah ekran durumunda kalmış bir şekilde bekliyor.

Arkadaşlar jailbreak ile ilgili sohbetimizi bu konudan yapabiliriz ;) haberler vb. Konuları boşuna ilgisiz mesajlarla doldurmayalım :okay:
merhaba cihazım iPhone 6 chimera yı indirip jb denedim ama bir kere çalıştırdım ondan sonra yapamadım ve sildim bugün yine deneyim dedim chimerayı indirdim ama uygulama iniyor ve uygulamayı açtığım zaman uygulama indirilemiyor diyor sorun ne acaba uncover i de indirdim aynı hatayı veriyor sürüm 12.4.9 lütfen yardımcı olurmusunız?

Arkadaşlar iOs 13 ü 14 deki gibi her sayfayı farklı widget yapabilme özelliği getiren bi tweak varmı?

@JONES.53 valla hocam ben ios 14'te olduğum için kullanmadım. 13 için önüme çıkmıştı sende sorunca bi yazayım dedim. Bende sayende öğrenmiş oldum. Başka görürsem yazarım yine..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar merhaba formda yeniyim cihazım 5S 12.5 Chimera üzerinden jailbreak yaptım. Silo ve Cydia yüklendi fakat instagram ve Spotify uygulamalarını yüklemeye çalışıyorken hata oluşuyor Silo ve Cydia çalışmadığı için cizahdan nasıl kaldırabilirim Chimera yı tekrar yüklediğimde ise tekrar jailbreak olmuyor

İos 13.1.1 jailbreak yapmam lazım youtubede ve internetteki bütün yöntemleri denedim bilgisayarsız olarak hiç biri yüklenmedi pc bulma imkanımda yok pc sizjb için yardımcı olurmusunuz

Arkadaşlar sorunum şu jailbreakle iPhone kullanıcısıyım Call of Duty oyununda br modunda oynayınca sorun yok ama çok oyunculu modda oynayınca ban yiyorum 10 dakika 1 gün felan nedeni nedir acaba.
By-pass tweakleri flyjb ve liberty Lite tweakleri etkin

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri