Jailbreak silmeden itunesdan restore edebilir miyim?

conewow

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Arkadaslar önceliklr merhaba,iphoneum acılmıyor. İçinde cydia vs kaldı. iTunesdan restore ediyor şuan DFU modeda. Bir sıkıntı çıkar mı telefondaki checkrainden restore jb demesem
[automerge]1592354980[/automerge]
Spam yapıyorsam özür dilerim konuyu düzenle seçeneğini bulamadım. iTunes'ı telefona otomatik bağladığımda bu cihazı restore etmeniz gerekmektedir yazısı geldi direk restore ettim şuan hala ediyorum.

Cihaz
iPhone 8
Sürüm
ios 13.4.1
Son düzenleme:
Arkadaslar önceliklr merhaba,iphoneum acılmıyor. İçinde cydia vs kaldı. iTunesdan restore ediyor şuan DFU modeda. Bir sıkıntı çıkar mı telefondaki checkrainden restore jb demesem
[automerge]1592354980[/automerge]
Spam yapıyorsam özür dilerim konuyu düzenle seçeneğini bulamadım. iTunes'ı telefona otomatik bağladığımda bu cihazı restore etmeniz gerekmektedir yazısı geldi direk restore ettim şuan hala ediyorum.
ipsw indirerek dfu modda itunes ile restore et en sağlamı

buradan teline uygun sürümü indir ve dfu modla itunes üzerinden restore et iphonemi bul devre dışı bırakmayı unytma yapmadan
İphone 8 gsm ve global arasındaki fark nedir, benimkinin hangisi olduğunu nerden bulacağım

İphone 8 gsm ve global arasındaki fark nedir, benimkinin hangisi olduğunu nerden bulacağım

Cihaz ayarları hakkında kısmından regulatory modele kısmındaki bilgiyi linkde gerekli alana giriniz.
8ba56c672aa16d5f3476c15f66b07a40.jpg

Cihaz ayarları hakkında kısmından regulatory modele kısmındaki bilgiyi linkde gerekli alana giriniz.
8ba56c672aa16d5f3476c15f66b07a40.jpg

Ben de bahsettiğiniz regulatory yerine model var , doğru mudur ?
[automerge]1592434954[/automerge]
A1905 yaziyor

buradan teline uygun sürümü indir ve dfu modla itunes üzerinden restore et iphonemi bul devre dışı bırakmayı unytma yapmadan
Screenshot_13.png

bu hatayı alıyorum 2 port değiştirmeme rağmen, ne yapabilirim
[automerge]1592442534[/automerge]
Tamamdır bilgisayarın arka portlarından yaptım yardımlarınız için teşekkürler

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 17622

bu hatayı alıyorum 2 port değiştirmeme rağmen, ne yapabilirim
[automerge]1592442534[/automerge]
Tamamdır bilgisayarın arka portlarından yaptım yardımlarınız için teşekkürler
genelde usb kablosundan hata verir itunes eski ise güncelle bide bide cihazda yeteri kadar yer varmı tekrar deneyin iphonemi bulu kapatın ipsw atmadan önce

Geri