Benchmarkta test yaptığımda cihazim iPhone 8 olmasına rağmen rankingte bulunan ip8 den çok çok altta kaldı jb yüzünden olabilir diye düşünüyorum ssler ektedir. Yorumunuz nedir? Ekli dosyayı görüntüle 10657![]()
![]()
![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Telefona görsel zenginlik katacak çok sayıda tweak yüklemediyseniz jb sebebi ile değildir. Yoksa sadece sistem üzerinde ufak değişiklikler ya da yeni fonksiyonlar ekleyen tweakleri ne kadar yüklesenizde telefon bu hale gelmez. Cihaz sistemi hasar görmüş olabilir belki de donanımsaldır ama zannetmiyorum bi restore rootfs yapıp test almanı öneririm.
jailbreak ile bir alakası olduğunu zannetmiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 10661Ekli dosyayı görüntüle 10662Ekli dosyayı görüntüle 10663
Çalışmasında sorun yoksa donanımsal bir sorun vardır denilemez. Jailbreaksiz iken deneyin. Ayrıca kullanım deneyiminde sorun yoksa sentetik testler çokta önemli değil o kadar takılmayın.Neden peki sence? Donanimsal bir ariza mi oluştu dersin?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
jb aktif etmeden denediniz mi?
Çalışmasında sorun yoksa donanımsal bir sorun vardır denilemez. Jailbreaksiz iken deneyin. Ayrıca kullanım deneyiminde sorun yoksa sentetik testler çokta önemli değil o kadar takılmayın.