Jailbreak iPhone u yavaşlatır mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ugrsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ugrsa

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Benchmarkta test yaptığımda cihazim iPhone 8 olmasına rağmen rankingte bulunan ip8 den çok çok altta kaldı jb yüzünden olabilir diye düşünüyorum ssler ektedir. Yorumunuz nedir? IMG_1506.jpg
57cadf8c090857d3948ed120f312b7e9.jpg
3fb1db2baf9f782b30a29d9ba032c5fd.jpg
e222b907833bd3648f882a24559dde8f.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bi yerde okdum...pil ömrü az olunca ..bu gibi benchmarkler de az Puan verebiliyormus,,yani cihaz hafif yavasliyormus

Bende sorun yok galiba

Ekli dosyalar

• 2CE2CA96-B7A4-425F-A50E-06263A402D9B.png
    2CE2CA96-B7A4-425F-A50E-06263A402D9B.png
    160.9 KB · Görüntüleme: 28
Benchmarkta test yaptığımda cihazim iPhone 8 olmasına rağmen rankingte bulunan ip8 den çok çok altta kaldı jb yüzünden olabilir diye düşünüyorum ssler ektedir. Yorumunuz nedir? Ekli dosyayı görüntüle 10657
57cadf8c090857d3948ed120f312b7e9.jpg
3fb1db2baf9f782b30a29d9ba032c5fd.jpg
e222b907833bd3648f882a24559dde8f.jpg

Yüklediğiniz tweaklere göre değişir mesela arka plandaki tweakler sizin cihazını yavaşlatabilir.

Telefona görsel zenginlik katacak çok sayıda tweak yüklemediyseniz jb sebebi ile değildir. Yoksa sadece sistem üzerinde ufak değişiklikler ya da yeni fonksiyonlar ekleyen tweakleri ne kadar yüklesenizde telefon bu hale gelmez. Cihaz sistemi hasar görmüş olabilir belki de donanımsaldır ama zannetmiyorum bi restore rootfs yapıp test almanı öneririm.

Telefona görsel zenginlik katacak çok sayıda tweak yüklemediyseniz jb sebebi ile değildir. Yoksa sadece sistem üzerinde ufak değişiklikler ya da yeni fonksiyonlar ekleyen tweakleri ne kadar yüklesenizde telefon bu hale gelmez. Cihaz sistemi hasar görmüş olabilir belki de donanımsaldır ama zannetmiyorum bi restore rootfs yapıp test almanı öneririm.

Jb yi silmeden yada guncelleme yapmadan nasil yapacagim forumda izleyecegim bir yol var mi? Aslında telefon dünden beri isinmaya başladi alakasiz şekikde az da olsa isindigini hissettirmeye başkayinca “noldu lan telefona” diyerek test vs yaptim

Neden peki sence? Donanimsal bir ariza mi oluştu dersin?

Çalışmasında sorun yoksa donanımsal bir sorun vardır denilemez. Jailbreaksiz iken deneyin. Ayrıca kullanım deneyiminde sorun yoksa sentetik testler çokta önemli değil o kadar takılmayın.

jb aktif etmeden denediniz mi?

Denemedim ancak sisteme kurulum
Yapildi aktif olmasa da jb yine yakin sonucu verir diye dusundum ve denemedim deneyeyin yazacağım

Çalışmasında sorun yoksa donanımsal bir sorun vardır denilemez. Jailbreaksiz iken deneyin. Ayrıca kullanım deneyiminde sorun yoksa sentetik testler çokta önemli değil o kadar takılmayın.

Aslında telefon hissedikecek derece ısındı bugün ve sürekli sıcaktı ulan bi sorun mu oldu diyip test indirip yaptim acaba biyernde sirun mu oldu diyerek yoksa elbette testlere takilmiyorum ama 14bin 24bin 10 bin farkta az değil

Geri