Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

11.1.1 den 11.3.1 yükseltim pişmanlık başladı bende jailbreak varken sen git sürüm Yükselt yanlışmı taptım doğrumu yaptım kararsız kaldım :)

11.1.1 den 11.3.1 yükseltim pişmanlık başladı bende jailbreak varken sen git sürüm Yükselt yanlışmı taptım doğrumu yaptım kararsız kaldım :)

Bekle çıkar

Jailbreak Loading:██████████_| %97

Jailbreak gelene kadar bekleyebilirdiniz ama bu sürüme de jailbreak gelecektir. Birazda jailbreaksiz kullanmanın tadına bakın

6+ cihazım 11.3.1 e ı tunes üzerinden manuel güncelleme yaptım,ipsw ti kendim indirip kurdum ama dfu moduna almadım. Dfu moduna alıp tekrardan kurayım 11.3.1 i ? shsh kayıtlarını aldım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6+ cihazım 11.3.1 e ı tunes üzerinden manuel güncelleme yaptım,ipsw ti kendim indirip kurdum ama dfu moduna almadım. Dfu moduna alıp tekrardan kurayım 11.3.1 i ? shsh kayıtlarını aldım

Kurayım mı *?

Bekle çıkar

Jailbreak Loading:██████████_| %97
Çıksada yinede cydia geç bırakırlar tweak ler güncellemesi var baya sürecek diye düşünüyorum tam sorunsuz cydia 4 ay bulur daha fazla olabilir benim düşüncem
[automerge]1528377810[/automerge]
Kurayım mı *?

Aynen defu modunda kurduktan sonra yeni iPhone olarak ayarla

Çıksada yinede cydia geç bırakırlar tweak ler güncellemesi var baya sürecek diye düşünüyorum tam sorunsuz cydia 4 ay bulur daha fazla olabilir benim düşüncem
[automerge]1528377810[/automerge]

Aynen defu modunda kurduktan sonra yeni iPhone olarak ayarla
Benim cihazım jailbreakli olucak silah zoruyla bile yükseltmezdim

Benim cihazım jailbreakli olucak silah zoruyla bile yükseltmezdim
Aynı bu moddayım. Ayarlardaki Wi-Fi sayfası çalışmıyor, haliyle evden başka Wi-Fi'ye bağlayamıyorum telefonu ve Control Center JB yokken boş, hiçbir şey gözükmüyor fakat yine de 11.3.1'e güncelleyesim yok. Yoruldum yok JB bekle, yok Cydia tam otursun falan filan.

Köprüyü geçene kadar biliyorsun başka çaren Yok

JailbreakTR
Bu coolstar'a neden bu kadar kıl oluyorsunuz? :D Düşünüyorum da bende o kadar bilgi olsa şimdi 4 katı daha artistlik yapıyordum. Adam yine iyi.

Aynı bu moddayım. Ayarlardaki Wi-Fi sayfası çalışmıyor, haliyle evden başka Wi-Fi'ye bağlayamıyorum telefonu ve Control Center JB yokken boş, hiçbir şey gözükmüyor fakat yine de 11.3.1'e güncelleyesim yok. Yoruldum yok JB bekle, yok Cydia tam otursun falan filan.

Bu coolstar'a neden bu kadar kıl oluyorsunuz? :D Düşünüyorum da bende o kadar bilgi olsa şimdi 4 katı daha artistlik yapıyordum. Adam yine iyi.

Coolstar orda sadece bir Maket (maske'nin içindeki o değil)

JailbreakTR

Ben onu bunu bilmemde kesinlikle applenin bilgisi dahilnde oluyor imzaların bunca gün açık kalmasıda hayra alamet diğil

Vay anasını ya
[automerge]1528400531[/automerge]
Beklemekten ciğerim soldu artık

Ben onu bunu bilmemde kesinlikle applenin bilgisi dahilnde oluyor imzaların bunca gün açık kalmasıda hayra alamet diğil

Bende öyle olduğunu düşünmeye başladım. Madem potansiyel Jailbreak kullanıcılarına yol açıyor Apple efendi, 8.4 imzalarını açsın da araçları alıp sokaklara dökülelim.

Geri