Arkadaşlar jailbreak için yeni cihaz alacağım. İPhone 5S mi alayim ios 10'a düşürmek için, iPhone 6 12 5.5 mi alayım yoksa son baktığım iPhone 7 14.6 veya 14.8 'di sanırım hangisi daha iyi olur?
güvenli. çoğu uygulama bu yöntemle de calısmayabilir.Arkadaşlar selamlar geçenlerde telefonum bozulduğundan iphone 6 ya geçmek durumunda kaldım şimdi İOS 13 olmadığından bazı uygulamalar inmiyor jailbreakle bu sorun kalkıyormuş peki jb güvenli mi bilgilendirirsiniz sevinirim
Akşam akşam rahatsız ediyorum ama sanırım birden fazla jb türü varmış tam Bilgi sahibi değilim bu konuda bir öneriniz var mı ?güvenli. çoğu uygulama bu yöntemle de calısmayabilir.
iyi forumlar.
Cihazım İPhone 6 sürümüde 12.5.5 yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkür ederimjb cihaz ve sürümüne göre önerebilirim.
iPhone 6 kullanıyorum fakat yüksekteki iOS sürümü uygulamalar Jailbreak de olsa inmiyor kaldı ki inse bile düzgün çalışmayabiliyor hatta direkt açılmıyor. Ben indiremedim yani belirteyim.Arkadaşlar selamlar geçenlerde telefonum bozulduğundan iphone 6 ya geçmek durumunda kaldım şimdi İOS 13 olmadığından bazı uygulamalar inmiyor jailbreakle bu sorun kalkıyormuş peki jb güvenli mi bilgilendirirsiniz sevinirim
ios 10 hoşuma gidiyor o yüzden. Eski tweakler çok daha iyiydi. 6S ios 13 falan da iyidir bence sorun yapacağını sanmıyorum açıkçası.desteği kalkmış cihazları neden alıyorsunuz? koleksiyon vb için olabilir ancak. ip 7 gayet iyi.
Güncel cihaz alman daha doğru olurArkadaşlar jailbreak için yeni cihaz alacağım. İPhone 5S mi alayim ios 10'a düşürmek için, iPhone 6 12 5.5 mi alayım yoksa son baktığım iPhone 7 14.6 veya 14.8 'di sanırım hangisi daha iyi olur?