iPhone 6 12 5.5 mi? iPhone 7 14.6 mı?

Mehmet Gülcan

Yetkili
Moderatör
Arkadaşlar jailbreak için yeni cihaz alacağım. İPhone 5S mi alayim ios 10'a düşürmek için, iPhone 6 12 5.5 mi alayım yoksa son baktığım iPhone 7 14.6 veya 14.8 'di sanırım hangisi daha iyi olur?

hocam eski tel neden alasın ki iphone 7 dediğin sürüm checkra1n ile gayet iyi. Eski telefon almak demek yavaşlık demek..

iPhone 6 alma Spotify arkada açık müzik dinlerken başka programa girmen 250 dakikanı alıyor. Bir işlemi 1 saniyede yapacakken 10-20 saniyede yapıyorsun gerek yok yani bir de çoğu uygulama iOS 12 desteğini kesti o yüzden iPhone 7 kesinlikle.

Arkadaşlar selamlar geçenlerde telefonum bozulduğundan iphone 6 ya geçmek durumunda kaldım şimdi İOS 13 olmadığından bazı uygulamalar inmiyor jailbreakle bu sorun kalkıyormuş peki jb güvenli mi bilgilendirirsiniz sevinirim

Arkadaşlar selamlar geçenlerde telefonum bozulduğundan iphone 6 ya geçmek durumunda kaldım şimdi İOS 13 olmadığından bazı uygulamalar inmiyor jailbreakle bu sorun kalkıyormuş peki jb güvenli mi bilgilendirirsiniz sevinirim
güvenli. çoğu uygulama bu yöntemle de calısmayabilir.
iyi forumlar.

chimera ya da uncover ile yapacaksınız ben chimera öneririm uncover biraz sorunlu olabiliyor

iPhone 6 kullanıyorum fakat yüksekteki iOS sürümü uygulamalar Jailbreak de olsa inmiyor kaldı ki inse bile düzgün çalışmayabiliyor hatta direkt açılmıyor. Ben indiremedim yani belirteyim.

5 sene iPhone 7 jailbreak olarak checkra1n'de unc0ver'da kullandım. Arkadaşların dediği gibi destek almayan ve nesil olarak geri kalmış bir telefonu ne olursa olsun tercih etmeniz mantıklı olmayacaktır. Deneyimlerime dayanarak da söylüyorum ki kesinlikle iPhone 7 tercihiniz olmalı.

Geri