Ben şuan iOS 13.2.2 kullanıyorum ve Ayarlarda böyle bir şey yok.Ekli dosyayı görüntüle 15125Görsel alıntı ama aynısı benim ayarlarıma geldi
Galiba bu dfu, restore gibi işlemlerden sonra çıkıyormuş işlemden sonra gidiyormuş ayarlardan (sanırım böyle)Ben şuan iOS 13.2.2 kullanıyorum ve Ayarlarda böyle bir şey yok.
bunun olmasi için ios 8.4.1 de en son böyle birşey yapmıştım başka versiyonlarda çalışıyormuymuş ?? vay beEkli dosyayı görüntüle 15125Görsel alıntı ama aynısı benim ayarlarıma geldi
Hocam bataryanın üstünde Li-ion Polymer Battery yazıyor. Bu şimdi lityum iyon batarya mı? Yoksa polimer mi?Telefon şarjdayken mümkün oldukça kullanmayın. Özellikle oyun oynamayın, bu tehlikeli bir durumdur, bataryanın patlamasına kadar gidebilir.
Telefonunuzda orijinal değerin üstünde bir batarya kullanmayın. Telefonunuzun bataryası Li-ion'dur, aynı ebatta yüksek kapasiteli bir batarya alıyorsanız muhtemelen Li-Po bataryadır. Li-Po bataryalar kullanım itibari ile sıkıntılı bataryalardır. Şarjı bitmeden şarj ederseniz çabuk bozulur. Şarj süresi uzundur. Kesinlikle şarj esnasında oyun falan oynamanızı önermem. Telefonun bataryasını değiştirecekseniz benim önerim orijinal değerinde Li-ion batarya kullanmanızdır.

hocam anlamadım yani bu li-ion mu li-po mu?Li-ion Polymer Battery geliştirildi diyorlar kullanıp bakmak lazım ama ben hala güvenemiyorum deji'ye
Bunu al dediğiniz ürün de lithium-polymer. Ürün görseline bakabilirsiniz.Dediğim şekilde kullanırsan riski yüksek, eğer değiştirebiliyorsan bunu al:Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
[automerge]1574969757[/automerge]
@jAk0N Telefonun iOS sürümü kaç bu arada?
Deji markalı bütün ürünler li-po'dur. Ben de bu ürünü yaklaşık bir iki yıldır kullanıyorum.hocam anlamadım yani bu li-ion mu li-po mu?
Pil sağlıını %3'e indirmeyi nasıl başardınız :) Bu arada ss aldığınız programın adı nedir?Ekli dosyayı görüntüle 15124Neden değiştirmek istediğim :)
3uTools (pc için) dfu ile resetlemek için en iyi program. itunes'e bin basar. %3 e indirmemin sebebide geçen yaz pubg mobile'ı 12saat sarjda oynadım fatih olmak için oldum ama bataryamdan oldum :)Bunu al dediğiniz ürün de lithium-polymer. Ürün görseline bakabilirsiniz.
[automerge]1575043573[/automerge]
Deji markalı bütün ürünler li-po'dur. Ben de bu ürünü yaklaşık bir iki yıldır kullanıyorum.
Pil sağlıını %3'e indirmeyi nasıl başardınız :) Bu arada ss aldığınız programın adı nedir?
ama pubg mobile sarjı içtiği için 1-2 oyun kesmiyor beniHocam genel olarak sarja takılıyken oyun oynarsaniz tüm bataryalar ölür yapılacak bir şey yok ona. Yaklaşık 1 yıldır iPhone 6S deji 2200 mah batarya kullanıyorum. Hiçbir sorunla karşılaşmadım orijinal Apple bataryasından daha iyi olduğunu düşünüyorum, tavsiye ederim.
Hocam bataryanın üstünde Li-ion Polymer Battery yazıyor. Bu şimdi lityum iyon batarya mı? Yoksa polimer mi?Ekli dosyayı görüntüle 15129
hocam anlamadım yani bu li-ion mu li-po mu?
1560 mah olan değer telefonun orijinal değeridir, üstte yazmasına bakma, alt kısımda koskoca LI-ION yazar. Aynı ebatta 1800 mah değerli bir batarya sunuyorsa bu Li-Po dur. Bunda anlaşılmayacak birşey yok. Lityum Polymer Li-Po demektir.Bunu al dediğiniz ürün de lithium-polymer. Ürün görseline bakabilirsiniz.
[automerge]1575043573[/automerge]
Deji markalı bütün ürünler li-po'dur. Ben de bu ürünü yaklaşık bir iki yıldır kullanıyorum.
[automerge]1575043634[/automerge]
Pil sağlıını %3'e indirmeyi nasıl başardınız :) Bu arada ss aldığınız programın adı nedir?