iPhone 5s %100 gösterdiği halde kapanıyor.

• Konu Sahibi Konu Sahibi JAKON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Telefon şarjdayken mümkün oldukça kullanmayın. Özellikle oyun oynamayın, bu tehlikeli bir durumdur, bataryanın patlamasına kadar gidebilir.

Telefonunuzda orijinal değerin üstünde bir batarya kullanmayın. Telefonunuzun bataryası Li-ion'dur, aynı ebatta yüksek kapasiteli bir batarya alıyorsanız muhtemelen Li-Po bataryadır. Li-Po bataryalar kullanım itibari ile sıkıntılı bataryalardır. Şarjı bitmeden şarj ederseniz çabuk bozulur. Şarj süresi uzundur. Kesinlikle şarj esnasında oyun falan oynamanızı önermem. Telefonun bataryasını değiştirecekseniz benim önerim orijinal değerinde Li-ion batarya kullanmanızdır.
Hocam bataryanın üstünde Li-ion Polymer Battery yazıyor. Bu şimdi lityum iyon batarya mı? Yoksa polimer mi?image.jpg

Li-ion Polymer Battery geliştirildi diyorlar kullanıp bakmak lazım ama ben hala güvenemiyorum deji'ye

Dediğim şekilde kullanırsan riski yüksek, eğer değiştirebiliyorsan bunu al:
[automerge]1574969757[/automerge]
@jAk0N Telefonun iOS sürümü kaç bu arada?
Bunu al dediğiniz ürün de lithium-polymer. Ürün görseline bakabilirsiniz.
[automerge]1575043573[/automerge]
hocam anlamadım yani bu li-ion mu li-po mu?
Deji markalı bütün ürünler li-po'dur. Ben de bu ürünü yaklaşık bir iki yıldır kullanıyorum.
[automerge]1575043634[/automerge]
Pil sağlıını %3'e indirmeyi nasıl başardınız :) Bu arada ss aldığınız programın adı nedir?

Hocam genel olarak sarja takılıyken oyun oynarsaniz tüm bataryalar ölür yapılacak bir şey yok ona. Yaklaşık 1 yıldır iPhone 6S deji 2200 mah batarya kullanıyorum. Hiçbir sorunla karşılaşmadım orijinal Apple bataryasından daha iyi olduğunu düşünüyorum, tavsiye ederim.

Deji markalı bütün ürünler li-po'dur. Ben de bu ürünü yaklaşık bir iki yıldır kullanıyorum.

Pil sağlıını %3'e indirmeyi nasıl başardınız :) Bu arada ss aldığınız programın adı nedir?
3uTools (pc için) dfu ile resetlemek için en iyi program. itunes'e bin basar. %3 e indirmemin sebebide geçen yaz pubg mobile'ı 12saat sarjda oynadım fatih olmak için oldum ama bataryamdan oldum :)

Hocam genel olarak sarja takılıyken oyun oynarsaniz tüm bataryalar ölür yapılacak bir şey yok ona. Yaklaşık 1 yıldır iPhone 6S deji 2200 mah batarya kullanıyorum. Hiçbir sorunla karşılaşmadım orijinal Apple bataryasından daha iyi olduğunu düşünüyorum, tavsiye ederim.
ama pubg mobile sarjı içtiği için 1-2 oyun kesmiyor beni

Hocam bataryanın üstünde Li-ion Polymer Battery yazıyor. Bu şimdi lityum iyon batarya mı? Yoksa polimer mi?Ekli dosyayı görüntüle 15129
hocam anlamadım yani bu li-ion mu li-po mu?

[automerge]1575043634[/automerge]

1560 mah olan değer telefonun orijinal değeridir, üstte yazmasına bakma, alt kısımda koskoca LI-ION yazar. Aynı ebatta 1800 mah değerli bir batarya sunuyorsa bu Li-Po dur. Bunda anlaşılmayacak birşey yok. Lityum Polymer Li-Po demektir.

Geri