- Cihaz
- iPhone 12 Pro
iPhone 5 ve iPad 4 iOS 8.4.1'e Dönüş
iOS 10.x sürümlerine sahip iPhone 5 cihazlarda ciddi bir performans düşüklüğü yaşandığı hepimiz tarafından biliniyor. iOS 8.4.1'e sahip bir iPhone 5 10.3.3'e göre çok daha iyi bir performans sağlıyor.
Bu yöntem ile iPhone 5 ve iPad 4 model cihazlarınızı SHSH kaydı olmadan 10.x sürümlerinden 8.4.1 sürümüne rahatlıkla düşürebileceksiniz
Destek:
- iPhone 5
- iPad 4
Bilgilendirme: iPhone 5 64Gb cihazlar bu yöntem ile geçiş yapamazlar. 16 ve 32 GB cihazlar için geçerli
1.Adım: Cydia açın ve aşağıdaki tweakleri yükleyin
- MTerminal
- Filza
-
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
3.Adım: System Version ayrıntılarını aşağıdaki şekilde değiştirin -
- Version number – 6.1.3
- Build number – 10B329
5.Adım: MTerminal'i çalıştırın ve aşağıdaki komutları girin. Her satırdan sonra "Enter" tuşuna basmayı unutmayın. Bu komut, cihazınızın MAC adresini değiştirecektir. MAC adresiniz XX: XX: XX: XX: XX: XX: A5 ise, son hanesini MAC adresiniz XX: XX: XX: XX: XX: A4 gibi olacak şekilde değiştirin.

6.Adım: Cihazı yeniden başlatın.su
alpine
nvram wifiaddr=[Yeni MAC Adresi]
7.Adım: Ayarlar> Genel> Yazılım Güncelleme'ye gidin .
8.Adım: İmzalama penceresi hala açık olduğu için OTA aracılığıyla en son iOS 8.4.1 güncellemesini alacaksınız. Bu güncelleştirmeyi indirin ve yükleyin.
9.Adım: Yükleme bitince aygıt kurulumunu yapın.
10.Adım: Ayarlar> Genel> Sıfırla'ya gidin ve Tüm İçeriği ve Ayarları Sil seçeneğini seçin.
Not: Unutmayın 8.4.1 iPhone 5 cihazında daha stabil ve iyi bir performans sağlayacaktır. Ayrıca bu sürüme Jailbreak yapılabilir.
Ekli dosyalar
-
42.6 KB Görüntüleme: 149
-
45.1 KB Görüntüleme: 141