IOS 14 Developer Beta 3 Yayınlandı

Güncelleme 3: iPhone 6s Plus'da hat problemi yaşayan var mı?

iPhone 6S ile Plus versiyonlarının aynı donanımda olduğuna dayanarak yazıyorum. Turkcell hattı ile ilgili bir problem yok bende. (6S TSMC)
[automerge]1593020620[/automerge]
Tüh be belki bir sonraki betalarda gelir.

Maalesef sanmıyorum hocam. Apple artık çentikli olan cihazlarına önem veriyor. 2. Jenerasyon SE’ye bile yazık olacak daha yeni bir cihaz iken.

iPhone 6S ile Plus versiyonlarının aynı donanımda olduğuna dayanarak yazıyorum. Turkcell hattı ile ilgili bir problem yok bende. (6S TSMC)
[automerge]1593020620[/automerge]

Maalesef sanmıyorum hocam. Apple artık çentikli olan cihazlarına önem veriyor. 2. Jenerasyon SE’ye bile yazık olacak daha yeni bir cihaz iken.
Bu özelliği kullanabilmek için çentikli cihazlarda olupta önceki cihazlarda olmayan nedir? Merak ettiğimden soruyorum...

Bu özelliği kullanabilmek için çentikli cihazlarda olupta önceki cihazlarda olmayan nedir? Merak ettiğimden soruyorum...

Donanım tarafında neyi kullanarak bu özelliği çalışır hale getiriyor bilmiyorum ancak iPhone X ile iPhone 8’in arasında donanımsal bazda olan fark Dot Protector ve Kızılötesi kamera.

Apple’ın bu hamlesi bilerek Premium sınıfında tuttuğu çentikli cihazlara ağırlık vermesinden başka birşey değil gibi gözüküyor.

Arka mikrofonu kullanıyor diye düşünüyorum, arkadaşın dediği gibi X ile 8 arasında bu durumu etkileyecek bir sensör yok, bu tamamen apple nin kaşarlığı diye düşünüyorum.

Arka mikrofonu kullanıyor diye düşünüyorum, arkadaşın dediği gibi X ile 8 arasında bu durumu etkileyecek bir sensör yok, bu tamamen apple nin kaşarlığı diye düşünüyorum.
hocam iphone 8 ler için tweak yapsalar çalışır o zaman ?

Selam Arkadaşlar ,

Çiçeği burnunda yeni iOS sürümü yayınlandı. :D Güncelleme profilleri de internette yayınlanmaya başladı.

Henüz çok yeni olduğundan dolayı bir çok hata barındırabilir. Yüklemeden önce bunu göz önünde bulundurun ;)

İndirmek isteyen olursa diye konu ekine profili ekliyorum. :okay:

Ekli dosyayı görüntüle 17667
Telefonun fontunu nasıl değiştirdiniz acaba?

Tamam ama nasıl? Tweak ile mi? Kalıcı mı oluyor güncelleseniz bile?

Güncelleme ile alakası yok...

Jailbreak olmadan kalıcı olmaz daha doğrusu istediğimiz fontu yükleyemeyiz..

Arkadaş IOS 13’deyken güncelleme denetleme bölümünü açarken IOS 14 yazılım güncellemesinin görüntüsünü paylaşmış (OTA)

sonra IOS 14.0 beta1’e güncelleme yapıyor

Font değişimi için gereken araçlar:

—A-Font
Alternatif: SnowBoard veya iThemer

IOS 11 ve aşağısı için BytaFont

455afa4cd15cc763948b8126c1f02f6e.jpg

IOS 14.0 beta3 de Apple eski müzik uygulamanın iconu’nu yerleştirmiş...

IOS 8.4 de son bulan icon:))

333c16f83643c3b843666a4d85167823.jpg
96d25b6b8382516804de47a910824dd5.jpg
b3c10346d3e18f173bd84552282f3b33.jpg
e9110b2c75a79d8cce4e4cbad8a06a21.jpg

Bu iOs 14'ü bir kaç arkadaşımda kurmuştu. Bataryanın gayet iyi gittiğini ve cihazın verdiği tepkileri hızlandırdığını söylemekteler. Açıkçası pek inanasım gelmiyor ama durum böyle imiş.
iOs 14'e JB gelene kadar iOs 13'teyiz :)

duvar kağıdını otomatik değiştirme özelliği iyi olmuş. eskiden jailbreak ile yapılan şeyler artık normal cihazlarda da oluyor.
14.3 beta 2 ve yukarısı*

Ekli dosyalar

• 93CEAD40-BE85-4219-98C2-BAEEDC4A9FC5.png
    93CEAD40-BE85-4219-98C2-BAEEDC4A9FC5.png
    1.1 MB · Görüntüleme: 7
Son düzenleme:
Geri