iPhone 6 iOS 12'de kaldı..iphone 6 cihazıma kurabilir miyim bunu![]()
Kamera kullanımı aktif olunca bilgisayarlardaki gibi gösterecek bu şekildeBu arada Siri on numara olmuş. Artık hele şükür diyebilirim ki düzgün insan gibi konuşuyor ve cümle kuruyor.
Ama şuna anlam getiremedim. Kamera uygulamasını açınca sağ üstte yeşil bir nokta görünüyor.
Bu ne acaba bilen var mı ki ?
Kamera kullanımı aktif olunca bilgisayarlardaki gibi gösterecek bu şekilde
Aynen öyle. Turuncu mikrofon, yeşil kamera bildirimiAnladım hocam. O zaman turuncu noktada mikrofon kullanımı aktif olunca çıkan işaret. Bilgilendirdiğiniz iyi oldu, teşekkürler.
14 betada checkra1n deneyen oldu mu?
Çalışmıyor. Elle Recovery'e alıp Start dediğinizde iPhone'u yeniden başlatıp Boot ederken hata verip normal başlıyor.
çıktı, ilk mesajdaki profili kurarak yükleyebilirsiniPadOS 14 beta çıktı mı?
telefondan safari üzerinden girip indirip yüklemeniz gerekiyorse ye kurmaya çalışıyorum bir türlü olmuyor. 3 u tools üzerinden de olmuyor.bu konfig dosyası ile de olmuyor.
öyle yapıyorum dosyayı indiriyor.bitiyor güncelleme yükleniyor diye enson kısımda olduğu gibi yarım saat 1 saat kalıyortelefondan safari üzerinden girip indirip yüklemeniz gerekiyor
öyle yapıyorum dosyayı indiriyor.bitiyor güncelleme yükleniyor diye enson kısımda olduğu gibi yarım saat 1 saat kalıyor
Evet aynı zamanda o indikatör görünürken denetim merkezini açarsanız hangi uygulama kullanıyor görebilirsiniz.Anladım hocam. O zaman turuncu noktada mikrofon kullanımı aktif olunca çıkan işaret. Bilgilendirdiğiniz iyi oldu, teşekkürler.
evet ben yaptım baya işe yarıyor.telefon arkasına 2 kere tıklayınca ekranı kapatma gibi bir cok ozellik olan bi erişebilirlik gelmiş oyle bir video görmüştüm deneyen var mı onu
tüm İos 14 cihazlar da mı çalışıyor pekievet ben yaptım baya işe yarıyor.
2 kere dokunmaya denetim merkezi
3 kere dokunmaya bildirim merkezini ayarladım.
gayet kullanışlı oldu![]()
X aşağısında çalışmıyor sanırım. 7 plus ı olan bir arkadaşta baktık o seçenek çıkmıyordu.tüm İos 14 cihazlar da mı çalışıyor peki
tüm İos 14 cihazlar da mı çalışıyor peki