Neler yeni

iOS 13.0 - 13.5 (A9-A13) - Uyumlu Tweak Listesi

sıkıntı dediğim şu hocam tweak calısıyor sorun degil simdi facebook'a tıklıyorum bioprotect parmak izi soruyor parmagımı getiriyorum kabul ediyor ve facebook acılırken diger tweak devreye giriyor uygulamayı kapatıyor ana ekrana atıyor yani demek istedigim bu

Demek istediğinizi anladım hocam ben de bioprotect ile birlikte kullanıyorum anlattığınız şekilde ben de olmuyor ondan demiştim sorun yok diye...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Demek istediğinizi anladım hocam ben de bioprotect ile birlikte kullanıyorum anlattığınız şekilde ben de olmuyor ondan demiştim sorun yok diye...

basılı tutarak acıyor ama alışmışım sordugunda tutmaya mesela virtualhome'de yoktu böyle biseyde o yüzden tek sıkıntısı buydu kaldırdım

Mrb Pullover iOS 13 için güncellendimi bilen var mı veya muadili varmı

iOS 13.3 de Copic 2 bende çalışmıyor. Kurduğum an telefon Respring ekranında kalıyor. Geşiltiriciye mail ve tweet attım geri dönmedi. iOS 13 için güncellemiş gözüküyor. Telefonu sıfırladım sadece copic 2 kurdum respring ekranında kaldı. Çalıştıran var mı?

iOS 13.3 de Copic 2 bende çalışmıyor. Kurduğum an telefon Respring ekranında kalıyor. Geşiltiriciye mail ve tweet attım geri dönmedi. iOS 13 için güncellemiş gözüküyor. Telefonu sıfırladım sadece copic 2 kurdum respring ekranında kaldı. Çalıştıran var mı?

aynen ben de kurayım dedim jailbreak gitti bu tweak yüzünden
[automerge]1578850872[/automerge]
arkadaşlar forecast veya asteroid tarzı canlı hava durumu wallpaper yapan tweak var mı ios 13 için ?

Copic henüz uyumlu degil ıos 13 için

whoizitpro ios 13.2.2 çalışıyor.. showcaller uygulaması ile..

İki gündür bakmadığım yer kalmadı youtube google hiç bi yerde bulamadım son çare olarak buraya yazıyorum ios 13 için bildirimleri ve control panelini birleştiren bi tweak varmı? Yani tek bir panelde hem ayar hemde bildirimlerin olduğu bi tweak android dekine benzer bişey en azından, otomatik açacak bişey de olsa olur yani üstten alta çektiğimizde bildirim geldiğinde bildirim çubuğunu bildirim olmadığı zaman kontrol panelini açacak buna benzer bi tweak arıyorum

iOS 13 A12 çalışan tweakler

AlphabetSources
AutoUnlockX
Axon 0.5.1
Barmoji
BatteryPercentX
BundleIDS (NO App Icons)
Cydiammarized
Eclipse Dark Mode (iOS 12)
Filza File Manager 64-Bit
Liberty Lite (Beta)
LocallAPStore
MiDevice çalışıyor ama biraz sıkıntılı örneğin Dock arka planı kaldırıyoruz respring yapıyoruz Dock arka plan duruyor bir uygulamaya girip çıkınca arka plan kalkmış oluyor.
OnlinNotify
powerlogHelperdFix
Saw
Snowboard ve tüm eklentileri çalışıyor
Spotilife
Stalky
System Info
Watusi ve eklentileri

Son düzenleme:
iOS 13 A12 çalışan tweakler

AlphabetSources
AutoUnlockX
Barmoji
BatteryPercentX
BundleIDS (NO App Icons)
Cydiammarized
Eclipse Dark Mode (iOS 12)
Filza File Manager 64-Bit
Liberty Lite (Beta)
LocallAPStore
MiDevice çalışıyor ama biraz sıkıntılı örneğin Dock arka planı kaldırıyoruz respring yapıyoruz Dock arka plan duruyor bir uygulamaya girip çıkınca arka plan kalkmış oluyor.
OnlinNotify
powerlogHelperdFix
Saw
Snowboard ve tüm eklentileri çalışıyor
Spotilife
Stalky
System Info
Watusi ve eklentileri

Watusu ve eklentileri hangi repodan ?

Gokhanim locallApstore hangi repodan indiriyoruz