Neler yeni

iOS 12.0 - 12.4 (A7-A12) - Uyumlu Tweak Listesi

af5159deff69f32aa3148a13afa5651d.jpg

BigBoss da var yeni baktım

JailbreakTR

cb910f8f416f2bd6f0b0446688513b49.jpg

Bu sürümler var da ben 2.0.12 sürümünü yüklemem lazım. Jailbreaktr repoda vardı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Callbar satın alan varmı ?

callbarx kullanıyorum satınaldım. gayet güzel çalışıyor. sadece badir olarak siz arama yapmaya başladığınızda bar çıkmıyor konuşma bitene kadar da görünmüyor. konuşma bittikten sonra yeni bir arama yapayım dersen bar geliyor. 50 arama yaptıysam 5 inde oldu. onun dışında hiçbir sıkıntı yok.

d683c5fc3a51577e857529f677abd71c.jpg

Yeni hesap açmanız gerekiyor burdan dönüşü yok, vpn bağlantısında sıkıntı olursa hesap onay istiyor ya da farklı bir şekilde PayPal sizin hesabı açtığınız ülkede olmadığını anlayınca, bende 3.hesabı kullanıyorum şu an sorunsuz şekilde onay istemeden devam. Forumda PayPal’a özel konu mevcut lütfen PayPal için ordan yardım alın/isteyin. İyi forumlar 👍🏻

arkadaşlar bu ana menüde en solda bulunan spotlight ve widgetların olduğu alan nasıl kaldırılıyordu. istediğim şey mobius tweakinin yaptığı şey ama ios 12 desteği yok. menü sola ya da sağa sürekli dönecek.

Bir bilgiyi paylaşmak istiyorum belki yararlı olur düşüncesindeyim. Bir şekilde Uncover beta46 sürümünü telefona yükleyip ama jailbreak yaparken sürekli yeniden başlatma hatası alanlar (kendi başıma geldiği için söylüyorum). Uçak moduna almadan denesinler o zaman jailbreak oluyor.Bizzat deneyerek ben böyle yaptım.Sanırım Apple dan kaynaklı sertifikasyon sorunu buna sebep oluyor o nedenle adınıza imzalı uygulamayı çalıştırırken internetten onayı mı gerekiyor bilmiyorum ??? Elmada kalırmı bilmiyorum ?? Daha bilgili arkadaşlar bu konuda yorumlarınız nelerdir?

Bendede tam tersi oluyor uçak modunda oluyor açıkken olmuyor

Bir bilgiyi paylaşmak istiyorum belki yararlı olur düşüncesindeyim. Bir şekilde Uncover beta46 sürümünü telefona yükleyip ama jailbreak yaparken sürekli yeniden başlatma hatası alanlar (kendi başıma geldiği için söylüyorum). Uçak moduna almadan denesinler o zaman jailbreak oluyor.Bizzat deneyerek ben böyle yaptım.Sanırım Apple dan kaynaklı sertifikasyon sorunu buna sebep oluyor o nedenle adınıza imzalı uygulamayı çalıştırırken internetten onayı mı gerekiyor bilmiyorum ??? Elmada kalırmı bilmiyorum ?? Daha bilgili arkadaşlar bu konuda yorumlarınız nelerdir?

@mustan Elmada kalmalık bir olay yok.Fakat uçak moduna almak exploitin başarı oranını artıyor diye düşünülüyor.Ayrıca geliştiricilerden bazıları da Twitter üzerinden bu önerilerde bulunuyorlardı.Apple'dan kaynaklı sertifika sorununu uçak moduna almayarak çözmek nasıl olabilir bilmiyorum.Aradaki bağlantıyı kurmadan yorum yapmak zor.

@mustan Elmada kalmalık bir olay yok.Fakat uçak moduna almak exploitin başarı oranını artıyor diye düşünülüyor.Ayrıca geliştiricilerden bazıları da Twitter üzerinden bu önerilerde bulunuyorlardı.Apple'dan kaynaklı sertifika sorununu uçak moduna almayarak çözmek nasıl olabilir bilmiyorum.Aradaki bağlantıyı kurmadan yorum yapmak zor.
Söylemek istediğim uçak moduna almayarak apple 'ın sertifika sorununu çözmüyoruz zaten. Uncover zaten yüklü jailbreak yapamama sorunu ile ilgiliydi.

Söylemek istediğim uçak moduna almayarak apple 'ın sertifika sorununu çözmüyoruz zaten. Uncover zaten yüklü jailbreak yapamama sorunu ile ilgiliydi.

Ben de zaten yükleme kısmında sorun olduğundan bahsetmedim.Jailbreak yaparken uçak moduna almamanın faydalı olduğunu söylemişsiniz ve yaşanan sorunun da Apple'dan kaynaklı sertifika sorunundan olabileceğini söylemişsiniz.Ben de sorun ile önerdiğiniz çözümde nasıl bir bağlantı kurulabilir ondan bahsediyorum.

Ben de zaten yükleme kısmında sorun olduğundan bahsetmedim.Jailbreak yaparken uçak moduna almamanın faydalı olduğunu söylemişsiniz ve yaşanan sorunun da Apple'dan kaynaklı sertifika sorunundan olabileceğini söylemişsiniz.Ben de sorun ile önerdiğiniz çözümde nasıl bir bağlantı kurulabilir ondan bahsediyorum.
Bendeki yükleme sorunu sertifika sorunuyla birlikte başladığı için sertifikadan bahsettim.Bir iddiam yok ayrıca faydalı olduğunu da söylemedim teşekkür ederim.

Arkadaşlar

Whatsapp’ı Mesajlar uygulaması gibi renklendirebileceğim bi tweak varmı iOs 12’de çalışan whatsappCustomizer çalışmıyor!

Örnek Mesajlardaki gibi yapacam
d1dc248f71b0ad9c72197e86f7fd1bb7.jpg
18681fcceb966e3358e5ad6b96d1e965.jpg

Birde son olarak çalışan ama harbi çalışan bir lanet reklam engelleyici tweak ve repo ismi lütfen

Geri