instegramda videolardan ses geliyor ama videolar ilerlemiyor. sebebi ne olabilir?
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende kullanıyorum ama bu versiyondada hata var kilitlenme sorunu carplay a takıldıgında respring atıyor whatsapp hatası devam ediyor hala stabil değilCarbridge 1.0.4 güncellemesi yayınlandı.. whatsapp ve donma sorunları giderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Notlarım uygulamasının yedeğini açık bırak derken nasıl biraz açıklama yaparmısınız faydalı bilgiTweak listenin fotoğrafını çekip aktif mail adresine gönderebilirsiniz
Yine aynı şekilde Notlarım uygulamasının yedeğini açık bırakıp, tweak yükledikçe listeyi güncelleyebilirsiniz![]()
Notlarım uygulamasının yedeğini açık bırak derken nasıl biraz açıklama yaparmısınız faydalı bilgi
Bende kullanıyorum ama bu versiyondada hata var kilitlenme sorunu carplay a takıldıgında respring atıyor whatsapp hatası devam ediyor hala stabil değil
Iphone 6+ ta çalıştığına emin misiniz?![]()
Fotoğraflara derinlik efekti verir
Denenmiştir iPhone 6+ ios 12.1.2
Repoyu ekleyemiyorum
electra jailbreak için, uncower da o repo eklenemezLinkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.reposunda "Anemone 3.0 beta 5" tweaki gözüküyor lakin indirmek için repo eklenemiyor.
Belki çözümünü bilen olabilir diye bilgi aktarımı yapayım dedim..
upscale ve littlebrother benzeri sorunsuz çalışan bildiğiniz çözünürlük degiştirme tweaki var mı?
upscale çalışıyor ama buglu / littlebrother çalışmıyor 12.1
yaptım sorun yok gibi şu anda teşekkür ederim"System Info" isimli tweak Ayarlar'a bir sürü yeni özellik ekliyor ve bunların arasında çözünürlük değiştirme de var.Tweak'i yükledikten sonra tek yapman gereken Ayarlar'a girip oradan Ekran ve Parlaklık menüsüne geçip çözünürlüğü değiştirmek.
Priority hub çalışıyor mu hangi repodan yüklediniz ?
![]()
ifenixx diye twitter da bir arkadaş paylaşmış.
Acaba hangi tweakları yüklemiş bilen var mı ?
Bende aynı hatayı alıyorum +1Arkadaslar rocket for instagram kurulu olmasina ragmen calismiyor yani instagram ayarlarda gozukmuyor neden olabilir
Ve phantom for snapchat 12.1.1 de var mi veya tarzi bir tweak var mi acaba
Çalışmıyor onun yerine semperon alternatif olabilir , tam aynısı olmasada birse spark yakında hyperion diye bi tweak çıkarıcak oda kullanıla bilir...
[automerge]1552313815[/automerge]
Bildirimler notifica ile yapılmış...
Peki, impactor ile deb dosyası yüklenir ise bir sorun teşkil eder mi?electra jailbreak için, uncower da o repo eklenemez