Neler yeni

iOS 12.0 - 12.4 (A7-A12) - Uyumlu Tweak Listesi

Çözdüm hocam libcspreferenceshooks silmek istediğimde
Shuffle ve ebullience ve bettercc bu üç tweak kaldırdı ondan sonra düzeldi şimdi icleaner tekrar yükledim ekrana geldi ama bu tweak
( libcspreferenceshooks ) sıkıntılı alakası olmayan bir tweak veya başka bir şey yüklemek istediğinizde çalıştırmıyor..

Uyumlu Tweak listesine dikkat edin ve Crack kurma

JailbreakTR

Dostum o tweak henüz bir repoda değil geliştirme aşamasında ve muhtemelen homegesture güncellendiği için geliştiricisi devam etmeyebilir.

Konusu da burada

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kardeş
Arkadaşa twitterdan yazdım. Bana repo gönderdi ondan yükledim gayet güzel.
Destek amacı ile de 1,5-2 usd gönderecem paypal üzerinden.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Onlinenotify uyumsuz mu acaba ?yükleyemiyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tweak listesini bana da gönderir misin ( whatsapp durumuna otomatik yerleştirme tweaki arıyorum bulamıyorum bi türlü )

dün akşam yapmıştım bende " CutStory " uygulamasını app store'den indirip LocallApStore ile tam sürüm haline getirdiğiniz takdirde istediğiniz sonuca ulaşırsınız. program kapsama alanı çok geniş hemen hemen bütün sosyal mecralarda çalışıyor.

Appcake tarzı bir tweak var mı ? Forumda aradım gözden kaçırdım galiba. appcake kısmen çalışıyor benim cihazımda ondan sordum.

beyler sağlam bi reklam engelleme tweak lagzım minimal indirim ama pek fayda etmedi jbtr repodaki unstrad blocker çalışıyor mu

b37'de Melior tweak'i donmaya sebep oldu. Ardından jailbreak loopuna girdi telefon. 10 defa falan jailbreak yap dedikten sonra baktım olacak gibi değil, ayarlardan load tweaks'i disable yaptım. Telefon jailbreak oldu. Ardından bu tweaki sildim ve load tweaks seçeneğini aktifleştirerek re-jailbreak dedim. Şu anda normal şekilde çalışıyor. Aynı sıkıntıyı yaşayan olursa diye yorum bırakıyorum.

Ekleme: b43'e update edip yükledim tekrardan. Sorunsuz çalışmakta şu anda. b37'e özgü bir hata olabilir.

Son düzenleme:
Yine duramadım tweak deniyim derken uyumsuz tweakle safemode ye bile giremeyecek durumda yeniden başlatma durumuna getirdim. Restore rootFs ile tweakleri sıfırladım . Şimdi hangi tweaklerim vardı ne işe yarıyordu hatırlamıyorum hepsi uçtu. Bundan sonra bi edcel tablosu yapacam kurduğum tweakler ne işe yaradığını falan yazacam . Yada başka bi çözümü olan varmı

Son düzenleme:
Yine duramadım tweak deniyim derken uyumsuz tweakle safemode ye bile giremeyecek durumda yeniden başlatma durumuna getirdim. Restore rootFs ile tweakleri sıfırladım . Şümdi hangi tweaklerim vardı ne işe yaradı hepsi uçtu. Bundan sonra bi edcel tablosu yapacam kurduğum tweakler ne işe yaradığını falan yazacam . Yada başka bi çözümü olan varmı
aynısını bende yaptım.. şimdi ecxel tablosu yapacağım :)

Yine duramadım tweak deniyim derken uyumsuz tweakle safemode ye bile giremeyecek durumda yeniden başlatma durumuna getirdim. Restore rootFs ile tweakleri sıfırladım . Şimdi hangi tweaklerim vardı ne işe yarıyordu hatırlamıyorum hepsi uçtu. Bundan sonra bi edcel tablosu yapacam kurduğum tweakler ne işe yaradığını falan yazacam . Yada başka bi çözümü olan varmı

Tweak listenin fotoğrafını çekip aktif mail adresine gönderebilirsiniz

Yine aynı şekilde Notlarım uygulamasının yedeğini açık bırakıp, tweak yükledikçe listeyi güncelleyebilirsiniz

Geri