Ana ekrana hava durumu veya benzeri widget ekleme tweak'i var mıdır bildiğiniz?
iOS 11'e kadar, iWidgets vardı sorunsuz çalışan. 12'ye güncellenmedi maalesef.
Astreoid
Süper uygulama
Ana ekrana hava durumu veya benzeri widget ekleme tweak'i var mıdır bildiğiniz?
iOS 11'e kadar, iWidgets vardı sorunsuz çalışan. 12'ye güncellenmedi maalesef.
Astreoid
Süper uygulama
iGameGuardian IOS 12 için güncellenmiş. Daha önce kullanan ya da kullanmak isteyen arkadaşlar kendi reposundan yükleyebilir.
Repo:Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
bendede wifi bağlandıgında tuş kilidi kitlediğimiz zaman wifi kopuyordu senin ilkte yazdıgın gibi modemi kapatıp açtım bir daha yapmadı dün rastladım bende o sorunaHerkese iyi forumlar, elimizde iPhone 6 telefon var neyin bu soruna neden olduğunu bilmiyoruz fakat denetim merkezinden Wi-Fi’yi açtığımızda tuş kilidini kitlediğimiz zaman internet bağlantısı gidiyor.
Kimi zamanda da denetim merkezinden Wi-Fi aktif olmuyor ayarlara girip oradan açmak zorunda kalıyoruz![]()
Ücretli diye gördüm de ücretsiz olarak mı kurulum yaptınız![]()
Bende de aynı durum oldu ve daha sonrasında düzeldi. Benimde iphone6bendede wifi bağlandıgında tuş kilidi kitlediğimiz zaman wifi kopuyordu senin ilkte yazdıgın gibi modemi kapatıp açtım bir daha yapmadı dün rastladım bende o sorunaHerkese iyi forumlar, elimizde iPhone 6 telefon var neyin bu soruna neden olduğunu bilmiyoruz fakat denetim merkezinden Wi-Fi’yi açtığımızda tuş kilidini kitlediğimiz zaman internet bağlantısı gidiyor.
Kimi zamanda da denetim merkezinden Wi-Fi aktif olmuyor ayarlara girip oradan açmak zorunda kalıyoruz![]()
Bende de aynı durum oldu ve daha sonrasında düzeldi. Benimde iphone6
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ios 11 zamanında satın almıştım. Ücretsiz versiyonu yok zaten.
Cercube çalılıyor yazıyor bu tweaki kurarken kırmızı yazılar çıkıyor kurduktan sonra bulamıyorum nerde diye bununla beraber kurulacak bişey varmı bide hangi repodaki kurulum olması gerek
Düzelmesi için herhangi bir şey yaptınız mı ? Tweak yükleme ya da yüklenmişi kaldırma gibi
İndirdim ama ne bir icon var ana ekranda nede ayarlarda görünüyor hangi repo doğru
Hocam klavyeye rakamda eklenebiliyormu üst kısıma![]()
Bizim hectorun pozuyla klavye super
Hocam klavyeye rakamda eklenebiliyormu üst kısıma
exkey tweak rakam ekleme oluyor ama güncel mi bilmiyorumHocam klavyeye rakamda eklenebiliyormu üst kısıma
Şuanda satın alma şansımız var mı acaba![]()
Hocam klavyeye rakamda eklenebiliyormu üst kısıma
Exkeydeki sıkıntı ilk kelimeyi yazmaya başlarken büyük harfle ilgili sıkıntı var. küçük harfle başlayın ya da shift tuşuna basıp bütün şeyleri büyük harfle yazınEkli dosyayı görüntüle 9974
[automerge]1552083712[/automerge]
Safariden atıyor yazarken jailbreaktr repo diğerleri çakışmıyor zaten bunu güncellerseniz iyi olur yönetici arkadaşlar