Neler yeni

iOS 12.0 - 12.4 (A7-A12) - Uyumlu Tweak Listesi

Ana ekrana hava durumu veya benzeri widget ekleme tweak'i var mıdır bildiğiniz?
iOS 11'e kadar, iWidgets vardı sorunsuz çalışan. 12'ye güncellenmedi maalesef.

Astreoid
Süper uygulama

Ekli dosyalar

• DA8D6513-0174-4BA2-A95B-04B8CEF4E3C0.png
    DA8D6513-0174-4BA2-A95B-04B8CEF4E3C0.png
    2 MB · Görüntüleme: 77
Herkese iyi forumlar, elimizde iPhone 6 telefon var neyin bu soruna neden olduğunu bilmiyoruz fakat denetim merkezinden Wi-Fi’yi açtığımızda tuş kilidini kitlediğimiz zaman internet bağlantısı gidiyor.

Kimi zamanda da denetim merkezinden Wi-Fi aktif olmuyor ayarlara girip oradan açmak zorunda kalıyoruz

Herkese iyi forumlar, elimizde iPhone 6 telefon var neyin bu soruna neden olduğunu bilmiyoruz fakat denetim merkezinden Wi-Fi’yi açtığımızda tuş kilidini kitlediğimiz zaman internet bağlantısı gidiyor.

Kimi zamanda da denetim merkezinden Wi-Fi aktif olmuyor ayarlara girip oradan açmak zorunda kalıyoruz
bendede wifi bağlandıgında tuş kilidi kitlediğimiz zaman wifi kopuyordu senin ilkte yazdıgın gibi modemi kapatıp açtım bir daha yapmadı dün rastladım bende o soruna

bendede wifi bağlandıgında tuş kilidi kitlediğimiz zaman wifi kopuyordu senin ilkte yazdıgın gibi modemi kapatıp açtım bir daha yapmadı dün rastladım bende o soruna
Bende de aynı durum oldu ve daha sonrasında düzeldi. Benimde iphone6

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cercube çalılıyor yazıyor bu tweaki kurarken kırmızı yazılar çıkıyor kurduktan sonra bulamıyorum nerde diye bununla beraber kurulacak bişey varmı bide hangi repodaki kurulum olması gerek

Bende sorunsuz kuruluyor fakat videoları indirmiyor. Yani tam çalışmıyor. Güncelleme alması gerekmekte.

Düzelmesi için herhangi bir şey yaptınız mı ? Tweak yükleme ya da yüklenmişi kaldırma gibi

Yok bişey yapmadım
İlk jb yaptığımda başıma geldi bi kaç defa ilgilenicektim de vaktim yoktu
Şimdi düzeldi gibi

İndirdim ama ne bir icon var ana ekranda nede ayarlarda görünüyor hangi repo doğru

4.2.2.10 direkt kendi reposundan indirdim dediğim gibi çalışmıyor. Alfhaily reposunda.

Düzeltme : çalışıyormuş. Şimdi farklı videolarda denedim indirme yaptı :) Bilginize.

Son düzenleme:
2ebb82da4cc29d94c0ac616dd8b0bc1f.jpg

Bizim hectorun pozuyla klavye super

Geri