Repomuzda görememekteyim. Zaten ilk olarak jailbreaktrye bakıyorum indirmek için genelde..Jailbreaktr nin yada xarold un repodan indirebilirsin. En sıkıntısız tweak bu:)
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Repomuzda görememekteyim. Zaten ilk olarak jailbreaktrye bakıyorum indirmek için genelde..Jailbreaktr nin yada xarold un repodan indirebilirsin. En sıkıntısız tweak bu:)
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar benim gibi HomeGesture ve HomeGesture Lite ile sorun yaşayan varsa Neptune yüklesin. İnanın tam bir kral. Muadil olarak süper bir tweak. Ne işe yarıyor dersenız ; iPhone X ve sonraki modellerdeki çoklu uygulama açma, anasayfaya dönme(home) ..vs jestleri iPhone 6s gibi cihazlarda kullanmaya yarıyor.
![]()
Ayarlarde veya masa üstünde Sağ üzt köşededeki batarya iconu üzerinden hızlı hızlı ard arda CC aşağı yukarı kaydırın! Bende respring ve safe moda attırıyordu muhtemelen gesture özelliğini kullandığından orayı fark etmediniz! Bende bu sıkıntıdan HomeGesture en güncel sürümünü kurdum kusursuz şuan
![]()
Kendi reposundan kurun
repoyu rica etsem
Arkadaşlar Bigboss reposuna ulaşamıyorum, repoyu eklemeye çalıştığımda kaynak bulunamadı hatası alıyorum. Repo kapalı mı yoksa tek sorun bende mi?
Bir tweakın yanında kurulması gerekiyor bu. Son kurduğunuz tweakleri kontrol edin.![]()
Arkadaşlar herhangi bir Tweak kurmaya çalışırken bunu da beraberinde kuruyor kurmaya çalışırken de fail veriyor kaldıramıyorum da yardımcı olur musunuz?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu cihaz güncelleme bildirimini silen twek neydi ismi birde çalışıyormu acaba
Bu cihaz güncelleme bildirimini silen twek neydi ismi birde çalışıyormu acaba
Kurduğunuz tweakleri gözden geçirmeniz gerekiyor. Hataya yol açan tweak var gibi.Arkadaşlar telefonum 5s , jailbreak yaptığımdan beri telefonda whatsapp kullanamaz hale geldim.Durmadan respring yapmam gerekiyor , düzelir düşüncesiyle B43 sürümünü yükledim ama nafile.
SpringPlus11 ile respring yapıyorum ancak o zaman belli bir süre whatsapp programını kullanabiliyorum.
Ayrıca telefonu araca bağlayıp youtube izlerken sinyal kopmalarından dolayı ekran donma problemini çözmem için, önce telefon üzerinden programı tamamiyle kapatmam ve carbridge bağlantısını koparıp tekrar kabloyu takmam gerekiyor.
Bu şekilde jailbreak hiç pratik değil ,ekstradan ne yapmam gerekiyor?
Control centardan WiFi ve Bluetooth’u tamamen kapatan tweak var mı? Teşekkürler
ReProvision tweakı ne işe yarıyor aydınlatır mısınız?
Çok teşekkür ederim :)Repoyu kaldırdıktan sonra Cydia ana sayfadaki Daha fazla kaynak kısmından BigBoss reposunu ekleyin repo eklenecektir. Şu an BigBoss reposunda bir sorun gözükmüyor.
carbridge whatsapp da sıkıntı çıkarıyor. kaldırın düzelirArkadaşlar telefonum 5s , jailbreak yaptığımdan beri telefonda whatsapp kullanamaz hale geldim.Durmadan respring yapmam gerekiyor , düzelir düşüncesiyle B43 sürümünü yükledim ama nafile.
SpringPlus11 ile respring yapıyorum ancak o zaman belli bir süre whatsapp programını kullanabiliyorum.
Ayrıca telefonu araca bağlayıp youtube izlerken sinyal kopmalarından dolayı ekran donma problemini çözmem için, önce telefon üzerinden programı tamamiyle kapatmam ve carbridge bağlantısını koparıp tekrar kabloyu takmam gerekiyor.
Bu şekilde jailbreak hiç pratik değil ,ekstradan ne yapmam gerekiyor?
Kurduğunuz tweakleri gözden geçirmeniz gerekiyor. Hataya yol açan tweak var gibi.
Tüm sorun carbridge . Bende de iphone z var aynı sorunlar var ; whatsapp pert. Carbridge programının geliştiricisi durumdan haberdarım halletçem diyor tweeter da , beklicez yani..
Carbridge araca cansuyu verdi , artık tıkanmış yollar carplay carbridge ile daha keyiflicarbrid
carbridge whatsapp da sıkıntı çıkarıyor. kaldırın düzelir
8plus 12.1.1 beta3 çalışıyor.