Neler yeni

iOS 12.0 - 12.4 (A7-A12) - Uyumlu Tweak Listesi

Arkadaşlar bizleri şu baş belası reklamlardan kurtaracak tweak var mı. Eğer varsa repo ve sürümü ile yazar mısınız. Teşekkür ederim
c0923a4a51758faf92139f106e170200.jpg
Jailbreaktr reposundaki ios 9/10/11 - untrusted hosts blocker çalışıyor onu bir deneyin

Arkadaşlar benim gibi HomeGesture ve HomeGesture Lite ile sorun yaşayan varsa Neptune yüklesin. İnanın tam bir kral. Muadil olarak süper bir tweak. Ne işe yarıyor dersenız ; iPhone X ve sonraki modellerdeki çoklu uygulama açma, anasayfaya dönme(home) ..vs jestleri iPhone 6s gibi cihazlarda kullanmaya yarıyor.

Arkadaşlar benim gibi HomeGesture ve HomeGesture Lite ile sorun yaşayan varsa Neptune yüklesin. İnanın tam bir kral. Muadil olarak süper bir tweak. Ne işe yarıyor dersenız ; iPhone X ve sonraki modellerdeki çoklu uygulama açma, anasayfaya dönme(home) ..vs jestleri iPhone 6s gibi cihazlarda kullanmaya yarıyor.

hangi repodan?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bilgi için teşekkür ederim

Yalnız Home tuşuna 2 kez dokunduğumuzda ekran önce Aşağı kayıp sonra açık uygulamalar kısmına geçiyor.... bunu engelleyebilir miyiz ?

Ben engelleyemedim. Çift tıka, son kullandığım app yi ayarladım bu şekilde daha az göze batıyor ekranın aşağı kayması:)

VPN kullanan veya önerisi olan var mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar 47 sayfayı tek tek okudum neyin ne olduğunu anlamak için. Öncelikle hepinizin emeğine sağlık.

Bir sorum var. Bazı arkadaşlar kilit ekranını iPhone X gibi yapıyor. Bir tarafta fener diğer tarafta kamera widgeti oluyor. Ben bunu nasıl yapabilirim? Hangi tweak?

Homegesture diyecekseniz o tweakı bir türlü çalıştıramadım. Hata verip durdu.

Arkadaşlar 47 sayfayı tek tek okudum neyin ne olduğunu anlamak için. Öncelikle hepinizin emeğine sağlık.

Bir sorum var. Bazı arkadaşlar kilit ekranını iPhone X gibi yapıyor. Bir tarafta fener diğer tarafta kamera widgeti oluyor. Ben bunu nasıl yapabilirim? Hangi tweak?

Birkaç üst mesajda belirtmiştim. Neptune kullanın aynı işi sorunsuzca yapıyor diye. Buyrun;

HackYouriPhone reposundan Neptune - Sürüm numarası : 1.0.0-224
Bende şuan yüklü maşallah sıfır sıkıntı sıfır sorun. Zehir gibi :)

Kardeşim resimdeki gibi istiyorsan swiper kur, ayarları yok, kilit ekranın otomatik resimdeki gibi fener ve kamera widgetli olur.. ios 12'de çalışıyor bilgin olsun..
d3873ee3265aa190ae9b4159889fdfc6.jpg

rocket for instagram 12.1.1 de ayarlar menusunde gozukmuyor instagram icinde, yani calısmıyor sanırım..

+ location faker tarzı iyi calısan ve free bir tweak var mı acaba protect my privacy tarzı o yok ama sanırım

+icleaner pro baslarken uyumlu olmayabilir kullanım sızın mesuliyetinizdedir tarzı bir yazı cıkıyor

+arama gecmisini fake leyen bir fake call history tarzı tweak var mı

+ve tabiki en onemli ikili appcake ve linktunes?

+activator calısmıyor denıyor hıc denemıyorum bıle sormuyorum da..

Arkadaslar su soruya tekrar bakar misiniz bir de adminimiz insatagramunleashedX. Ve GPSCheat ikilisini onerdi bunlari deneyen var mi ios 12.1.1 de

Arkadaslar su soruya tekrar bakar misiniz bir de adminimiz insatagramunleashedX. Ve GPSCheat ikilisini onerdi bunlari deneyen var mi ios 12.1.1 de

Locationfaker uygulaması stabil çalışıyor.
İcleanarpro çalışıyor.
Linktunes ios9 dan sonra geliştirilmedi, o yüzden çalışmıyor.
Appcake ios 12 uyumlu. Bende düne kadar çalışıyordu, bugün çalışmıyor. Büyük ihtimalle benim imza sürem doldu.

@murat.toksoz @muratveb

Verdiğiniz cevaplar için teşekkürler. Swiper kurduktan sonra ekranın sağ üstünden denetim modunu açtığımda sürekli güvenli moda atmaya başladı. Daha önce sağ üst köşeden denetim merkezi açtığımda atmıyordu. Ayrıca swiperi sildim diğer uygulamalar ile denemeye başladım yine atıyor.

@murat.toksoz @muratveb

Verdiğiniz cevaplar için teşekkürler. Swiper kurduktan sonra ekranın sağ üstünden denetim modunu açtığımda sürekli güvenli moda atmaya başladı. Daha önce sağ üst köşeden denetim merkezi açtığımda atmıyordu. Ayrıca swiperi sildim diğer uygulamalar ile denemeye başladım yine atıyor.
Tamam hallettim. Statusbarx diye bir tweak silince düzeldi.

@murat.toksoz @muratveb

Muhtemelen başka bir tweakle çakışıyor, swiper bende hiç sorun çıkarmadı daha. Başka bir tweak neden oluyor olabilir yani swiperde sorun olmayabilir. Ayrıca sağ üstten denetim merkezini açmak için ne kullanıyorsunuz, activator var ise yolu değiştirip deneyin bence..

e049ef3997beb09baf1f3a4b3e5263a6.jpg

Arkadaşlar herhangi bir Tweak kurmaya çalışırken bunu da beraberinde kuruyor kurmaya çalışırken de fail veriyor kaldıramıyorum da yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar Bigboss reposuna ulaşamıyorum, repoyu eklemeye çalıştığımda kaynak bulunamadı hatası alıyorum. Repo kapalı mı yoksa tek sorun bende mi?

Kardeşim resimdeki gibi istiyorsan swiper kur, ayarları yok, kilit ekranın otomatik resimdeki gibi fener ve kamera widgetli olur.. ios 12'de çalışıyor bilgin olsun..
d3873ee3265aa190ae9b4159889fdfc6.jpg

repoyu rica etsem

Son düzenleme:
Arkadaşlar cihazın kilit(tik) sesini değiştiren bir tweak vardı. Neydi onun adı ? Ve uyumlumu? Varmı bilgisi olan?

Locationfaker uygulaması stabil çalışıyor.
İcleanarpro çalışıyor.
Linktunes ios9 dan sonra geliştirilmedi, o yüzden çalışmıyor.
Appcake ios 12 uyumlu. Bende düne kadar çalışıyordu, bugün çalışmıyor. Büyük ihtimalle benim imza sürem doldu.

LocationFaker tweakini nasıl kurdunuz? Cydia’ya girdiğim zaman satın alınamıyor diyor.. eskiden rahatça indirirdim.{ 12.1.1 b3
}

LocationFaker tweakini nasıl kurdunuz? Cydia’ya girdiğim zaman satın alınamıyor diyor.. eskiden rahatça indirirdim.{ 12.1.1 b3
}

Jailbreaktr nin yada xarold un repodan indirebilirsin. En sıkıntısız tweak bu:)

Birkaç üst mesajda belirtmiştim. Neptune kullanın aynı işi sorunsuzca yapıyor diye. Buyrun;

Kardeş ya
Normalde öyle kolay kolay görüntü için tweak yüklemem.
Sizinkini yükledim gayet güzel.
Çok teşejçkkürler
Kesinlikle tavsiye edilir

Geri