Battivatörü nasıl Türkçe yapacaz hocam baya ayrıntılı bi uygulamaymış güzele benziyorEvet ama onun yanında bir tweak daha yüklemen lazım battivator tweak yükleyin ayarları da resimdeki gibi yap sonra gir her ilçeden al
Evet gayette güzel şekilde işlev yapıyor. Truecallerı amerika mağazasından indirdim.kardeşim bu Whoozit pro kurmussun bende kurdum bir yerden bulup ama bu uygulama ülkenizde kullanılmamaktadır diyor siz kullanabiliyormusunuz
ngxplay ile appcake cakisiyor. ikisi birlikte yuklu oldugunda arac ekraninda uygulama acildiktan sonra dokunmatik calismiyor bilginize. normalde ngxplay calisiyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kardeş
Benimki dokunmatik olmayandan, o yüzden ne yaptıysam olmadı. Tv+, youtube denedim.
Seninkinde sorunsuz çalışıyor mı ?
evet butun uygulamalar sorunsuz calisiyor. ne tip bir hata mevcut?
Güç tasarruf yapıyor şarj daha aZ gidiyo ben süper nokta hilesi için indirmiştim çok kurcalamadım ama sarj için faydalı bir tweakBu tweak ne işe ysrıyor ?
Jailbreaktr reposundan JailbreakTR Yama uygulayıcı indir ondan tr yama yapabilirsinizBattivatörü nasıl Türkçe yapacaz hocam baya ayrıntılı bi uygulamaymış güzele benziyor
[automerge]1551533126[/automerge]
Benzer işleve sahip tweakleri grup olarak gösterme imkanı varmı bi tweak indiriyorum önceden yüklediğim atnı işleve sahip tweak hangisiydi bulamıyorum
Hangi repodan indirdinCercube bende çalışıyor 7plus 12.1.1
Hocam bende çalışmadı Jailbreaktr yama uygulamasıGüç tasarruf yapıyor şarj daha aZ gidiyo ben süper nokta hilesi için indirmiştim çok kurcalamadım ama sarj için faydalı bir tweak
[automerge]1551544836[/automerge]
Jailbreaktr reposundan JailbreakTR Yama uygulayıcı indir ondan tr yama yapabilirsiniz
Safari download + hangi repoda çalışıyorYoutube tools çalışıyor
Safari Downloader+ çalışıyor (Audicy çalışıyor)
[automerge]1550934534[/automerge]
Kendi çalıştırdığım tweakler...
BigbossSafari download + hangi repoda çalışıyor
Hangi tweaklar bunlar arkadaşım![]()
snowboard adamsın![]()
Bigbossta sıkıntı var herhalde yükleyeyorumBigboss
Hangi tweaklar bunlar arkadaşım
[automerge]1551559489[/automerge]
Bigbossta sıkıntı var herhalde yükleyeyorum
Respring attınmı yama aktif ettikten sonraHocam bende çalışmadı Jailbreaktr yama uygulaması
Attım hocam respringten sonra tekrar kapalı hale geliyorRespring attınmı yama aktif ettikten sonra
Eğer olmasa bu konuda yardımcı olurlar
![]()
JailbreakTR Çeviri Aracı [FİNAL]
Beta olarak yayına sunduğumuz çeviri aracımız görünüm ve işlev olarak iyileştirildikten sonra final olarak kullanıma hazır hale geldi. Tweak: JailbreakTR Yama Uygulayıcı Repo: JailbreakTR Repo Bu araç ile: Bu araç tweakleri sadece güvenilir bulduğumuz paketler için görünebilir. Örneğin...www.jailbreaktr.com
Tamam verdiğim konuya gir derdini anlat ordan sana yardımcı olcaklar adminlerAttım hocam respringten sonra tekrar kapalı hale geliyor
Kurdum ama lotusu yüklediğim zaman kaldırıyor snowboardı bende anlamadımSnowBoard kur... WinterBoard çalışmaz... Anemone 3 Electra 11-11.4.1 ve Sileo için geçerli
JailbreakTR