Neler yeni

iOS 12.0 - 12.4 (A7-A12) - Uyumlu Tweak Listesi

İkonları ana ekranda özgürce yerleştirebilceğim tweak var mı ? Springtomize bu işi yapıyormuydu ios 12 de stabil çalışıyormu ?

9243b1a501ba02d62ce1425bc8e8f0fc.jpg

5718f60a0714451dd2871aff4f21adc6.jpg

Yasaklı denilen iki repodan yüklü gayet güzel çalışıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şimdi sorun olmaz ama ileri de elmayı görünce o zaman görürsün sorunu. 😁

Şimdi sorun olmaz ama ileri de elmayı görünce o zaman görürsün sorunu.

Yalnız 6-7 yıldır bu repoları kullanıyorum, elmayı henüz göremedik
Bu elma olayı, denenmemiş veya bir çok tweakın aynı anda yüklenip çakışması sonucunda oluyor galiba.

AppCake 6.0.8 cikmis. Yukledim ama calismadi. calistirabilen var mi?

Çalışıyor. Resigning de biraz bekliyor. 1 dk bazen daha uzun sonra kuruyor uygulamayı.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

merhaba sorunum acil ve çözümleyemiyprum bir kaç yere yazdım ama. Cevap alamadım appcake uygulamasını yüklemeye calısırken. 2 uyarı alıyorum forumda dolaştım yasaklı repo kaynaklı olabilir yazıyordu bende bendeki repolara baktım xarold ve hackyouriphone repolarını sildim yasaklı gecmiyor ama size kalmış yazıyordu sorunum bundan mı kaynaklı? Ekran goruntulerini de yolluyorum

Repoları sil. İclenar ile teli tarat sonea da Yüklemek istediğin tweakları baştan yükle, başka repolardan. Sıkıntı kalmaz. Bende de oldu böyle yaptım düzeldi.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cydia Kaynaklar - Tweak Compatible den tweakleri indirip deniyorum sıradan bakıp lazım olanları. Telefon kafayı yedi safety mode ye geçip duruyordu. Baktım olmucak unc0ver ın b38 sürümü çıkmış onu yükledim şuan iyi durumda telefon 6s plus

Cydia Kaynaklar - Tweak Compatible den tweakleri indirip deniyorum sıradan bakıp lazım olanları. Telefon kafayı yedi safety mode ye geçip duruyordu. Baktım olmucak unc0ver ın b38 sürümü çıkmış onu yükledim şuan iyi durumda telefon 6s plus

Sertifika imza üresi kaç gün acaba

Zilsesi yapma tweak.
Tweak : ToneEnabler
Sürüm : 1.1r-14
6s Plus
Repo : BigBoss
Filza ‘da Library / Ringtones klasörü içine attığınız ses dosyasının uzantısını .m4r olarak değiştirin respring yapın
Not: Ses dosyasını 40 saniyeye ayarlamaya gerek yok
Jailbreaksiz telefonda Garageband da yapıyordum zil seslerini.
Ses uzantısı ringtonese nasıl getirilir

Sertifika süresi bitmiş nerden indirdin ve beta kaç

buradaki linkten hocam sertifika süresi bitince ne oluyor diğerlerindede bende 4 yada sıfır görünüyordu ama tweaklar iniyordu
[automerge]1551486547[/automerge]
Ses uzantısı ringtonese nasıl getirilir
Hocam Youtube kestirmesiyle youtubeden indirdiğim şarkıyı stok Dosyalar uygulamasından Filza / Library / Ringtones e taşıyıp uzantısını .m4r olarak değiştirdim

Ekli dosyalar

• FF1799CE-0E8A-45DF-A480-C211D1CB208D.jpeg
    FF1799CE-0E8A-45DF-A480-C211D1CB208D.jpeg
    424.1 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Geri