![]()
![]()
Yasaklı denilen iki repodan yüklü gayet güzel çalışıyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İkonları ana ekranda özgürce yerleştirebilceğim tweak var mı ? Springtomize bu işi yapıyormuydu ios 12 de stabil çalışıyormu ?
Şimdi sorun olmaz ama ileri de elmayı görünce o zaman görürsün sorunu.![]()
Günceleme uyarısını yok eden tweak hangisi arkadaşlar
![]()
adı neVar
Şimdi sorun olmaz ama ileri de elmayı görünce o zaman görürsün sorunu.![]()
AppCake 6.0.8 cikmis. Yukledim ama calismadi. calistirabilen var mi?
merhaba sorunum acil ve çözümleyemiyprum bir kaç yere yazdım ama. Cevap alamadım appcake uygulamasını yüklemeye calısırken. 2 uyarı alıyorum forumda dolaştım yasaklı repo kaynaklı olabilir yazıyordu bende bendeki repolara baktım xarold ve hackyouriphone repolarını sildim yasaklı gecmiyor ama size kalmış yazıyordu sorunum bundan mı kaynaklı? Ekran goruntulerini de yolluyorum
Selam arkadaşlar ios android arası dosya gönderimi için Bluetooth tweakı varmı?
Cydia Kaynaklar - Tweak Compatible den tweakleri indirip deniyorum sıradan bakıp lazım olanları. Telefon kafayı yedi safety mode ye geçip duruyordu. Baktım olmucak unc0ver ın b38 sürümü çıkmış onu yükledim şuan iyi durumda telefon 6s plus
Bu sertifika olayında İşin Expiry’si nedir bilmiyorum hocam . Bende sıfır görünüyorSertifika imza üresi kaç gün acaba
Bu sertifika olayında İşin Expiry’si nedir bilmiyorum hocam . Bende sıfır görünüyor
Expriy ve Uptime kısımlarında 0 days yazıyorDay yazan kısımdan görünür
Expriy ve Uptime kısımlarında 0 days yazıyor
Yani böyle olunca tweak yüklenmez mi nedir mevzu
Bende bu şekil hocamTweak yüklenir, ben şimdi uncOver beta 38 yükledim expiry 165 yazıyor
Bende bu şekil hocam
Bende bu şekil hocam
Ses uzantısı ringtonese nasıl getirilirZilsesi yapma tweak.
Tweak : ToneEnabler
Sürüm : 1.1r-14
6s Plus
Repo : BigBoss
Filza ‘da Library / Ringtones klasörü içine attığınız ses dosyasının uzantısını .m4r olarak değiştirin respring yapın
Not: Ses dosyasını 40 saniyeye ayarlamaya gerek yok
Jailbreaksiz telefonda Garageband da yapıyordum zil seslerini.
Sertifika süresi bitmiş nerden indirdin ve beta kaç
Hocam Youtube kestirmesiyle youtubeden indirdiğim şarkıyı stok Dosyalar uygulamasından Filza / Library / Ringtones e taşıyıp uzantısını .m4r olarak değiştirdimSes uzantısı ringtonese nasıl getirilir