Appcake ile Truecaller indirebilen var mı
Appstoreden Amerika merkezli bir hesap açıp yükleyebilirsiniz şu an ben öyle yaptım kullanıyorum whoozoltpro ile
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Amerika merkezli hesabı açamadım
Biraz yazar mısın hesabı nasıl açtın
Appstoreden ülke amerika seç haritalardan bir adres bul oranın telefon kodunu bul veya boşver hesabımı ben özelden gönderiyim sen indir
Çok memnun kalırım
En çok kullandığım uygulamaydı
merhaba sorunum acil ve çözümleyemiyprum bir kaç yere yazdım ama. Cevap alamadım appcake uygulamasını yüklemeye calısırken. 2 uyarı alıyorum forumda dolaştım yasaklı repo kaynaklı olabilir yazıyordu bende bendeki repolara baktım xarold ve hackyouriphone repolarını sildim yasaklı gecmiyor ama size kalmış yazıyordu sorunum bundan mı kaynaklı? Ekran goruntulerini de yolluyorum
Gönderdim
Banada gönderirmisiniz?Gönderdim
Banada gönderirmisiniz?
Bunlar yüklü iphonehack ve xarold reposunu sildim kalıntılarıyla beraber filza dan icleaner ile de temizledimHangi repolar yüklü sende paylaş bakalım
Gönderdim
Banada gönderebilirsen çok memnun olurum
Tsk ederim yaptm![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi![]()
![]()
Gönderdim
Arkadaşlar gelen arama zil sesi ve titreşim hiç biri çalışmıyor nasıl düzeltebilirim
![]()
Denetim merkezindeki konum servisi ve respring gibi kısayolları nasıl ekleyebilirim
Beyler Allah rızası icin birisi sorunuma bildiği bir cozum varsa paylaşabilirmi ?
Beyler Allah rızası icin birisi sorunuma bildiği bir cozum varsa paylaşabilirmi ?