Sorun nedir?Allahını seven defansa gelsin. Google haritalar neden bulanık yokmu bununla ilgili bi tweak çözüm. Sürüm düşürdüm yemedi
Allahını seven defansa gelsin. Google haritalar neden bulanık yokmu bununla ilgili bi tweak çözüm. Sürüm düşürdüm yemedi
uygulama reklamlarını engellemek için tweak var mıdır
güvenilir bir repoda söyler misinizAds blocker
güvenilir bir repoda söyler misiniz
Hocam google haritalar uygulaması uydu görünümü net değilSorun nedir?
Hocam yıllardır böyle. Bi tek ocak 2019 da bir iki hafta net oldu. Sonra yine bulanık haline geri döndü. Googleda arama yaptım güvenlik sebepleri falan diyorlarda ne alaka . Yandex net . Apple haritalar net.2 saat önce farkettim sorunu iphone harita programında sorun yok google maps bulanık programın kendi ile alakalı güncelleme alır yakkn zamanda
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İnternet bağlantınız yavaş olabilir ya da en fazla o kadar gösterilebiliyordur.Hocam google haritalar uygulaması uydu görünümü net değil
[automerge]1551390201[/automerge]
Hocam yıllaedır böyle. Bi tek ocak 2019 da bir iki hafta net oldu. Sonra yine bulanık haline geri döndü. Googleda arama yaptım güvenlik sebepleri falan diyorlarda ne alaka . Yandex net . Apple haritalar net.
Yok hocam wifidede hücreseldede hep aynı durum sizde net mi ?İnternet bağlantınız yavaş olabilir ya da en fazla o kadar gösterilebiliyordur.
Bende de aynı durum mevcut farklı bir olay var bunda hocam.Yok hocam wifidede hücreseldede hep aynı durum sizde net mi ?
Vpn kurup denedim yine olmadı
Diğer ülkelerde sorun yok Almanyaya baktım şimdi aşırı net
Türkiyede sorun var.
Bunun için bir tweak varmıdır?
Hocam bi ara tarayıcıda sondaki .tr uzantısını kaldırınca oluyor filan diyenler olmuş forumlarda okumuştum. Bununla ilgili bir çözüm bulursanız paylaşım yaparsanız sevinirim hocam.Bende de aynı durum mevcut farklı bir olay var bunda hocam.
Müsait vaktimde araştıracağım hocam.Hocam bi ara tarayıcıda sondaki .tr uzantısını kaldırınca oluyor filan diyenler olmuş forumlarda okumuştum. Bununla ilgili bir çözüm bulursanız paylaşım yaparsanız sevinirim hocam.
Denetim Merkezine Konum servisleri kısayolunu nasıl eklediniz hangi tweak ile hocam![]()
Hocam bi ara tarayıcıda sondaki .tr uzantısını kaldırınca oluyor filan diyenler olmuş forumlarda okumuştum. Bununla ilgili bir çözüm bulursanız paylaşım yaparsanız sevinirim hocam.
Yukardaki sarj yerini bu sekil hangi tweek yapiyor ?
İnstagtra+ nerden yükledin acabaArkadaşlar whatsapp++ ve instagram++ reklamlamlarını engelleyecek bir tweak varmı ?
Merhaba Repo adresi paylaşır mısınız?Ads blocker
Hayırlı günler arkadaşlar
Whoozitlpro ve audiorecorder Xs uygulamalarında aşağıdaki gibi hatayla karşılaşıyorum yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum
![]()
![]()