B34’te 282 gün
B34 ün durumu Nasıl iyimi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
B34’te 282 gün
Unc0ver in bu sürümlerini sadece resmi olarak pwn20wdn çıkarıyor sanırım doğrumu.Ne yapmak istiyorsun
allah rızası için biri cevaplayabilir mi ?her yerde reklamları nasıl engelleyebilirim Untrusted Hosts Blocker çalışmıyo zaten kimse cevap vermiyo foruma açılan başlıklardaki yöntemlerde çalışmıyo
Abi biri bunu mantığını söyleyebilir mi neyi nasıl neden yapmam lazım
Şarj çok yiyor onun dışında bazı tweaklar kuruluyor bazıları çökertiyor safety mode ye geçiyor. Stabil dediğiniz mevzu uncoverin sürümüyle mi alakalı bu hatalar
Stabil unc0ver b31 mi onu nasıl yükleyecezKardeş sana şunu önerebilirim formu takip et kurduğun tweaklarda da problem olabilir uyumlu tweak yükle ve stabil uncover yükle
peki ben şimdi son sürümü nasıl kuracağım. şuan b32 var b35’i şuan kurmak istesem ne yapmalıyım? bilgisayarım yok. telefon üzerinden nasıl yapabilirim arkadaşlar?
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
allah rızası için biri cevaplayabilir mi ?
Stabil unc0ver b31 mi onu nasıl yükleyecez
Ignition uygulamasını safariden indir git içinden unc0ver indir eski ipayı sil telden yenisini kur
prki bunu yaparsam. kurulu tweakler vs gidermi?? yeniden mi kurmam gerekecek
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
B34 kurulu tek denemede jailbreak aktif oluyor. Bilginize.
B34 kurulu tek denemede jailbreak aktif oluyor. Bilginize.
ABi bunları diyorsunuzda neyi nerden nasıl yapacaz bilmiyoruz neyse kalsın böyle yaIgnition uygulamasını safariden indir git içinden unc0ver indir eski ipayı sil telden yenisini kur
Ben unc0ver v29 kurulu iken güncelleme yapmak içinABi bunları diyorsunuzda neyi nerden nasıl yapacaz bilmiyoruz neyse kalsın böyle ya
ABi bunları diyorsunuzda neyi nerden nasıl yapacaz bilmiyoruz neyse kalsın böyle ya
Ben pwn20wnd nin githubundan zipli dosyayı indirdim hocamBen unc0ver v29 kurulu iken güncelleme yapmak içinLinkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.sitesine girip yukarıdan unc0ver yazıp v34 beta yükledim. Önce yeni bir unc0ver yükler gibi simge koydu sonra otomatikman kaybolup eski unc0ver a girdiğimde versiyonu v34 yapmıştı.. tekrar JB yapıp herşey aynı kaldığı yerden çalışmaya devam ediyor...
arkadaşlar 2.defa soruyorum kilit ekranını düzenleyebileceğim ismimi yazabilceğim bir tweak varmı
Unc0ver new betada get yazan yere tıklıcam sanırım.Safari’de ‘ignition.fun’ yazarak bu sayfayı aç
‘İnstall now” yazan yere tıkla
Yüklemesine izin ver
Yüklendikten sonra ekranda bu uygulamanın ikonunu göreceksin, bunu açmadan önce, ayarlar menüsünden, genel sekmesinin içinde ‘aygıt yönetimi ya da profiller menüsüne gir, yüklediğin uygulamaya ‘güven’
Sonra ana ekranda ignition yazan ikona tıkla
Menülerde ‘jailbreaks’ yazan yere git
En altta uncOver get yazan yere tıkla
Yüklemeye izin ver
Unc0ver new betada get yazan yere tıklıcam sanırım.
Bu işlemden önce unc0veri silecekmiyim
Eğer underc0ver (bundle olarak ekledi çünkü revoke server de blocklu) son versionu kullanmıyorsan cydia dan LetMeBlock indir, daha sonra repo.thiresus.com untrushted host blocker kur bu kadar. ücretli çözüm ise adguard pro ve kendi filitreni kendinin oluşturması. ( /StevenBlack/hosts yaz google 3 mesaj olması gerekiyor muş link eklemem için ) dan host dosyalarını seçebilirsin istediğini. para vermem dersen dersen filza ile \Etc\host file editleyip steven reisin istedigin host dosyasını yapıştır. aynı şeyi bilgisayarın daki host dosyası içinde yapabilirsin.allah rızası için biri cevaplayabilir mi ?