Neler yeni

ios 12.0.1 sarj suresi hk.

thrasherr

Aktif Üye
JailbreakTR
Arkadaslar bende iphone x var 11.4.1 de suan ios 12.0.1 surumune gecmek istiyorum sarji nasil gidiyor bu surumde kullanan arkaslar bilgi verebilirmi?

Arkadaslar bende iphone x var 11.4.1 de suan ios 12.0.1 surumune gecmek istiyorum sarji nasil gidiyor bu surumde kullanan arkaslar bilgi verebilirmi?

Ben de 6 32 gb var ısınma ve sarj aZ gitmeye basladı o kadar ki pil saglıgı bile hata verdi

Eğer jailbreak yapmak gibi bir amacınız yoksa iPhone X için iOs'un güncel sürümünü kullanmak her daim daha iyidir.Cihazı rahatlıkla güncelleyebilirsiniz herkes olumlu yaklaşıyor.

Gece birde sarjdan cikarttim , telefon XR ios 12.0.1

ecd779c2b4926c9dd1e460c768f99610.jpg

5e9761d3f14a464d24dda5e89f22a2cc.jpg

O derece kötü yani hızlı oldugu kadar şarj tuketimide fazla galiba

iPhone 6 için kötü olabilir ama X için sıkıntı yok.Bataryası bitik olan kullanıcıların Apple hızını kısmıştı,bu sürümde biraz hız verince bataryanın hafif sapıtması gayet normal.Söylediğim gibi X cihazı için gönül rahatlığıyla güncelleyebilirsiniz veya bekleyip jailbreakin sonsuz dünyasında cihazınızı özelleştirebilirsiniz.
Seçim sizin

Wifi,bluetooth hücresel ne varsa açmışsınız ve konum servisleride açık , eminim mailde açıktır :) Yoksa o şarj çok daha verimli olabilirdi :)
Evet artık iOs 12 ile ilgili aklınızda kötü bir düşünce kalmamıştır sanırım @Kosed

Aynen Kardes Hersey Acik :)
Kullanimi kisiden kisiye degisir , 2gun kullandim tek sarjla rekorum ,

Suan oratalama 1 1/2gun rahat gidiyor tek sarjla

Bendede 8 plus var 1 hafta önce aldım hücresel verim hep açık hiç kapatmıyorum ve çok oynuyorum tam 1 gün gidiyor

iPhone 6 için kötü olabilir ama X için sıkıntı yok.Bataryası bitik olan kullanıcıların Apple hızını kısmıştı,bu sürümde biraz hız verince bataryanın hafif sapıtması gayet normal.Söylediğim gibi X cihazı için gönül rahatlığıyla güncelleyebilirsiniz veya bekleyip jailbreakin sonsuz dünyasında cihazınızı özelleştirebilirsiniz.
Seçim sizin

İos 12 ye guncellemistim sarj konusunda baya skntiliydi tekrar 11.4.1 e dondum ama simdi 12.0.1 de duzeldiyse bilmiyorum duzeme varsa gecmeyide istiyorum. İmzalar kapanmadan gecip deneyecegim.

Geri