Neler yeni

iOS 11 (A7-A11) - Uyumlu Tweak Listesi

Emeğine sağlık çok güzel ve düzenli olmuş
İphone 6 plus için olanı var mıdır. Olsa süper olurdu valla
90bc7acddfd2ee987b1098a67b3bd8de.jpg

İPhone 6 portre modu yok..
İPhone 7 Plus tan itibaren gelmişti

JailbreakTR

Arkadaşlar ben bu “simplelsios” tweak bir kaç defa yükledim fakat safe moda hep aynı hatayı alıyorum yardımcı olabilirimisiniz AC243E4E-AB1B-4312-8577-89F9397E3A49.png

tutuappde var sınırsız can ve sahip olduğunuz şeker kırma, yer değiştirme vs özellikleri sınırsız şekilde kullanmaya yarıyor.
[automerge]1532548972[/automerge]
ecpliseX yüklediğimde herhangi bir ikon filan gelmedi. nasıl aktif ediyoruz bunu? 11.2.6 iphone 6 plus var. uyumsuz olduğu için mi yüklenmiyor. nasıl yapılıyor bilen var mı?
Tutuapp ı hangi repodan indiriyoruz peki ?

açık olan uygulamaları tek seferde kapatmaya yarayan ve kilit ekranına ışık ve kamera simgesini getiren tek birde kilidi aç yazısını kaldıran tweakları arıyorum.birde littex dışında kaydırıp ana ekrana atan tweaklar lazım ...

açık olan uygulamaları tek seferde kapatmaya yarayan ve kilit ekranına ışık ve kamera simgesini getiren tek birde kilidi aç yazısını kaldıran tweakları arıyorum.birde littex dışında kaydırıp ana ekrana atan tweaklar lazım ...

kilit ekranına flaş ve kamera için Jumper
açık olan uygulamaları tek seferde kapatmaya yarayan killbackground olması lazım
birde kilidi aç yazısını kaldıran spring plus ya da midevice tweaklerine bak vardır birinde

Geri