Neler yeni

iOS 11 (A7-A11) - Uyumlu Tweak Listesi

son olarak cihaz 6 kaldirinca ekrani acilsin istiyorum tweaki mevcutmu wakeitup vardi galiba amancalismadi

Tutuapp çalıştı hile güzel teşekkür ederim
tutuappde var sınırsız can ve sahip olduğunuz şeker kırma, yer değiştirme vs özellikleri sınırsız şekilde kullanmaya yarıyor.
[automerge]1532548972[/automerge]
ecpliseX yüklediğimde herhangi bir ikon filan gelmedi. nasıl aktif ediyoruz bunu? 11.2.6 iphone 6 plus var. uyumsuz olduğu için mi yüklenmiyor. nasıl yapılıyor bilen var mı?

Daha önceden Bağlı olduğunız wifi şifrelerinizi görmenizi sağlıyor.

1ff2992e4b071d3a356e4321028525e3.png

5030df95d33ce6f4d428ea60944c35ef.png

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konu için teşekkürler. çok faydasını gördüm. Yalnız Watusi 2 for Whatsapp uygulaması onceden çalışıyordu. şimdi ayarlara girince atıyor whatsappdan. Silmek zorunda kaldım. varmı çözümünü bilen?

Bende de ona benzer hatalar veriyordu. Whatsapp sürümü güncel ama watisu eski crackli sürüm olunca ya o şekilde hata veriyor yada kuruldu diyor ama kurulmadı olarak görünüyor. En sağlıklısı 17tl gibi bir ücret ödeyerek satın almak veya whatsapp önceki sürümlerini kurarak denemek.

Kuruyoeum lisans aktif edildi diyor ama uygulamaya girdiğimde tekrar lisans için paypall’a yönlendiriyor. Satın alırım paypall ile ama nekadar ödeyeceğimi de söylemiyor :)

Kuruyoeum lisans aktif edildi diyor ama uygulamaya girdiğimde tekrar lisans için paypall’a yönlendiriyor. Satın alırım paypall ile ama nekadar ödeyeceğimi de söylemiyor :)

Crack yapabilirsin ister. Tabi satın almak daha iyi de. 2.99 dolar ücreti.

@vanery
Satın almak en sağlıklısı

JailbreakTR

Satın almam için önce biraz denemem lazım denemem için kullanmama izin vermedi o nedenle bu şekilde biraz kullanırım daha sonra sarın alırım. Çok para değil zaten.

Satın almam için önce biraz denemem lazım denemem için kullanmama izin vermedi o nedenle bu şekilde biraz kullanırım daha sonra sarın alırım. Çok para değil zaten.

Türkçe yaması repomuzda mevcut:)

Geri