LockDroid var fakat uyumlu olup olmadığı hakkında bir fikrim yokbeyler nolur ne zamandir ariyorum androdlerdeki desen kilidi tweaki varmi
beyler nolur ne zamandir ariyorum androdlerdeki desen kilidi tweaki varmi
LockDroid var fakat uyumlu olup olmadığı hakkında bir fikrim yok
tutuappde var sınırsız can ve sahip olduğunuz şeker kırma, yer değiştirme vs özellikleri sınırsız şekilde kullanmaya yarıyor.
[automerge]1532548972[/automerge]
ecpliseX yüklediğimde herhangi bir ikon filan gelmedi. nasıl aktif ediyoruz bunu? 11.2.6 iphone 6 plus var. uyumsuz olduğu için mi yüklenmiyor. nasıl yapılıyor bilen var mı?
Konu için teşekkürler. çok faydasını gördüm. Yalnız Watusi 2 for Whatsapp uygulaması onceden çalışıyordu. şimdi ayarlara girince atıyor whatsappdan. Silmek zorunda kaldım. varmı çözümünü bilen?
Daha önceden Bağlı olduğunız wifi şifrelerinizi görmenizi sağlıyor.
![]()
![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
BioProtect'te de gösteriyor.![]()
BioProtect'te de gösteriyor.![]()
iphone x de çalışıyor mu acaba![]()
BioProtect
(uylamalara şifre ekleme)
kullanmıyorsa
JailbreakTR
iphone x de çalışıyor mu acaba
Çalışıyor.
Kuruyoeum lisans aktif edildi diyor ama uygulamaya girdiğimde tekrar lisans için paypall’a yönlendiriyor. Satın alırım paypall ile ama nekadar ödeyeceğimi de söylemiyor :)
Crack yapabilirsin ister. Tabi satın almak daha iyi de. 2.99 dolar ücreti.
![]()
Nasıl crack yapabilirim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Cydia'dan cracktool3 tweakını indir. Ekrana simgesi gelecek. Ona girip seçerseniz tweakı cracklenmiş olacak.
Satın almam için önce biraz denemem lazım denemem için kullanmama izin vermedi o nedenle bu şekilde biraz kullanırım daha sonra sarın alırım. Çok para değil zaten.
Türkçe yaması repomuzda mevcut:)