Untethered jailbreak var cinli bir kaç güvenlik araştırmacının elinde ama paylaşmıyorlarUntethered jailbreak'i unutun. Jailbreak için kullanılan açıklarla untethered sağlanamaz.
Ama bu ilerde gelmeyeceği anlamına gelmez
Untethered jailbreak var cinli bir kaç güvenlik araştırmacının elinde ama paylaşmıyorlarUntethered jailbreak'i unutun. Jailbreak için kullanılan açıklarla untethered sağlanamaz.
Untethered jailbreak var cinli bir kaç güvenlik araştırmacının elinde ama paylaşmıyorlar
Ama bu ilerde gelmeyeceği anlamına gelmez
Sitedeki yönetici ve üye arkadaşlardan jailbreak 11.4.1 sorunum hakkında bilgi ve yardım almak istiyorum. İ6 11.4 sürümünde ki telefonumda OTA Blocker kullanıyordum kendi sürüm güncellemesi yapmaması için.Beklediğim sabırla telefonumu pc bağlamadan ignote app sen Electra 11.4.1 1.3.1 sürümlü jailbreak yapmayı başardım.jailbreak yaptıktan sonra Sileo diye bir app de yükledim sorunsuz herşey güzel ama ben sadece Filza,iCleaner pro,Anemone tweak yükleyebildim Cydia dan . Diğer bildiğimiz localapstore Zeppelin bey bey hud gibi bildiğimiz klasik hiç bir tweak yüklediğim halde Cydia da kurulu gözüktüğü halde telefonumda aktif yapamıyorum ve ayarlar bölümünde app içinde yüklenen tweaklerim gözükmüyor.Diğer bir sorunum ise jailbreak yapmadan önceden bu zaman kadar i6 11.4 telefonum kendi bilgisayarımda dahil diğer denediğim tüm bilgisayarlardaki iTunes ve yüklenen sürücüler bölümünde gözükmüyor aygıt yüklemiyor ve telefonum aygıt bölümünde görünmüyor kısacası telefonumu bilgisayarlara bağlayamıyorum . Ben bu iki sorunu mu nasıl çözebilirim. Yardımlarınız işin teşekkür ederim şimdiden . Uzun yazdığım için özür dilerim herkesten .. saygılar
Yükleniyor ama ayarlar bölümünde ki uygulamakta da gözükmüyor hiç bir tweak. Anemone filza iclenarpro yüklü ve çalışıyor sadeceEğer zeppeline kurulduysa çalışmaya başlaması gerekiyor. Preference Loader tweakını kurun.
Şebeke adını değiştirip Batman logosu yapıyor mu?Yükleniyor ama ayarlar bölümünde ki uygulamakta da gözükmüyor hiç bir tweak. Anemone filza iclenarpro yüklü ve çalışıyor sadece
Hayır Zeppelin ayarlar menüsünde gözükmüyor sadece cydia da yüklü gözüküyor ve prefenceloader da yüklü cydia da jailbreakle beraber gelmiş zaten .ben bilgisayar a telefonu bağladığımda aygıt gözükmüyor ne yaptıysam başaramadım bende ignote sen jailbreak yaptım Electra nın . Acaba sorun nedirŞebeke adını değiştirip Batman logosu yapıyor mu?
Ben 11.4 sürümlü ilken jailbreak yaptım. 11.4 şuan beta aşamasında mı ki bende tweaklerin hiçbiri ayarlarımda gözükmüyor ve aktif çalışmıyorHayır Zeppelin ayarlar menüsünde gözükmüyor sadece cydia da yüklü gözüküyor ve prefenceloader da yüklü cydia da jailbreakle beraber gelmiş zaten .ben bilgisayar a telefonu bağladığımda aygıt gözükmüyor ne yaptıysam başaramadım bende ignote sen jailbreak yaptım Electra nın . Acaba sorun nedir
Benim elimde de olsa yayınlamak yerine Apple'a satarım. Untethered için iBoot'ta açık bulmak gerekiyor ki buna Apple iyi para verir.
Cydia’ya girip substitute tweakını silin. Bu tüm tweakleri silecektir. Ardından cihazı yeniden başlatıp tekrar deneyin.Hayır Zeppelin ayarlar menüsünde gözükmüyor sadece cydia da yüklü gözüküyor ve prefenceloader da yüklü cydia da jailbreakle beraber gelmiş zaten .ben bilgisayar a telefonu bağladığımda aygıt gözükmüyor ne yaptıysam başaramadım bende ignote sen jailbreak yaptım Electra nın . Acaba sorun nedir
[automerge]1549570130[/automerge]
Ben 11.4 sürümlü ilken jailbreak yaptım. 11.4 şuan beta aşamasında mı ki bende tweaklerin hiçbiri ayarlarımda gözükmüyor ve aktif çalışmıyor
Konu ile alakasiz ama gereksiz de olsa bilgilendirme olsun diye soyluyorum, apple in piyasa degerinin yuzde 99 a yakin bolumu marka patentine dair, yani apple hicbir seye iyi para vermez (gerek yok)
Marka patenti ya da piyasa durumuyla ilgisi yok çünkü senin yazılımında kritik bir açık bulunmuş. Bu açık ile belki cihazlara yetkisiz erişim vs bir çok şey yapılabilir. Bunu satın alıp çözmen gerekir ki ilerde başın ağrımasın.
Ben yaptım stabil çalışıyor jb li ancak kullandığım çoğu tweak uyumsuz. Touchr olsaydı iyiydi. Fingertouch sevmiyorum.Kurabilen var mı?
babasının hayrına buna video çekecek vatandaş yokmu herkes kolay şekilde yapsın
eyvallah cydia gördüm 7 ay sonunda çok sağolasınKonusu gayet güzel kolay açıklanmış
zorluk çekecek bir tarafını görmüyorum..
Bu video ya bakabilirsin ;
JailbreakTR
kimse yokmu sitede allah aşkına
[automerge]1549746956[/automerge]
çözüm bulundu emeği geçen arkadaşa sonsuz teşekkürler
Merhaba arkadaşlar, herhangi bir sebeple (şarj bitmesi vs) telefon kapandığında jb gidiyor. 2 Gündür böyleydi, sürekli yeniden jb atıyordum. Bu gün kendi kendine gitmiş ve exploit hatası veriyor uçak modunda olsa bile. Siriyi de hallettim. Yardım edebilecek olan var mı ?
Anormal bir durum yok.Telefon kapanırsa JB gider çünkü untethered değil.Bu sebeple tekrar jb yapman gerekir fakat jailbreak yazılımı %100 başarı oranı sunmuyor zaten.O yüzden exploit hatası vermesi de normal.Ben genelde uçak moduna alıp uygulamayı açtıktan sonra 20-30 saniye bekleyip Jailbreak tuşuna basıyorum.Ayrıca exploit hatası alıp telefon resetlendikten sonra telefon tekrar açıldığında jailbreak uygulaması arka planda açık kalıyor.Onu kapatıp tekrar açman gerekiyor.Bunu yapmazsan exploit hatası alma ihtimalin çok yüksek.