Anlıyorum ama olmuyor yani en son yüklediğim unc0ver ile mi jb yapıcam yoksa onu silip tekrar uncover yükleyip mi yapıcamCihaz kapanıp açıldığında jb devre dışı kalır tekrar unc0ver ile jb yapmanız gerekli
Jb pasif halde iken rollectra çalışmaz.
Anlıyorum ama olmuyor yani en son yüklediğim unc0ver ile mi jb yapıcam yoksa onu silip tekrar uncover yükleyip mi yapıcamCihaz kapanıp açıldığında jb devre dışı kalır tekrar unc0ver ile jb yapmanız gerekli
Jb pasif halde iken rollectra çalışmaz.
Anlıyorum ama olmuyor yani en son yüklediğim unc0ver ile mi jb yapıcam yoksa onu silip tekrar uncover yükleyip mi yapıcam
İlginize teşekkür ederim lakin olmadı olmadı olmadı kaç defa denedim bilmiyorum sonrasında impactor ile electra denedim oldu cydia geldi açtım güncellemeler geldi yükle dedim hatta birini kaldırmaya zorla diye sordu onayladım kapandı ve açılınca cydia gene yok oldu sielo uygulaması var oda ana ekrana atıyor ben de 2 gündür oruçlu oruçlu uğraştım sinirim bozuldu pes ettim ne yapacağım bilmiyorum iyi akşamlarJb tamamlanması için cihaz 3 kez yeniden başlatılıyor. unc0ver ayarlarından farklı exploit seçerek deneyebilirsin.
İlginize teşekkür ederim lakin olmadı olmadı olmadı kaç defa denedim bilmiyorum sonrasında impactor ile electra denedim oldu cydia geldi açtım güncellemeler geldi yükle dedim hatta birini kaldırmaya zorla diye sordu onayladım kapandı ve açılınca cydia gene yok oldu sielo uygulaması var oda ana ekrana atıyor ben de 2 gündür oruçlu oruçlu uğraştım sinirim bozuldu pes ettim ne yapacağım bilmiyorum iyi akşamlar
Uncover kullanıyordum. i8 plus. socialdownloader yükledim ve döngüde kaldı cihaz. hard resetle açtım ve araçtan jb yapmayı denedim ancak kilitlendi. safari üzerinden indirdim uncoverı ve jb yaptım ancak hep safe moda atıyor. jodebox sorunluydu kaldırdım. ancak yeniden jb yapınca döngüde takılıyor.
Kurduğum hatalı tweakden dolayı cydia açılmıyor kendi sitesiden rollectrayı ipa indirip kurdum delete all dedikten sonra hiç bir işlem yapmıyor. Hiç birşey silmeden sadece tüm tweakleri silmek mümkünmü yardımcı olur musunuz
@totan123
UncOver a uygulamasına girin ve clear diagnostics data tiklayin 2.UncOver da restore rootFS haricinde bütün tikleri kaldırın ve jailbreak e tiklayın işlem tamamlanmayacak ve aynı hatayı verecek 3.ilk iki adımda güncelleme merkezindeki denetleme sorununu çözmüş olduk telefon ayarları genel güncelleme merkezine tiklayalim ve güncellemeyi indirelim 4.Ayarlar>Genel>iphone Depolama alanından indirdiğimiz güncellemeyi siliyoruz 5.uncOver'ı silin, yeniden kurun, uçak modunu ve Jailbreak'i açın (telefon birkaç kez yeniden başlatılabilir / yanit verebilir veya size hata yapmayan mesajlar gösterebilir veya yeniden başlatmanızi isteyebilir, yalnızca başarı mesajinı görene kadar devam edin)
Cihaz ayarlardan ota güncelleme varmı kontrol et.
Uzun süredir jb ve iphone dan ayrıyım.
Bu jb kalıcımı, sarj bittikten sonra tekrar bilgisayaramı bağlamak gerekiyor
İmpactor a apple mail ve parola istiyor ne kadar güvenilir. Gerçi girdim ama hata kodu veriyor
Ve aklıma gelmeyen ama sormam gereken başka ne var ?
Semi-Untether, iOS 10’dan beri güncelliğini korumakta olup, cihaza bir uygulama yükleyerek jailbreak yapmanızı sağlar. Fakat dikkat edilmesi gereken bazı özellikleri bulunmaktadır.
Cihaza jailbreak yapıldıktan sonra olası bir kapanma durumunda cihaz yeniden açıldığında jailbreaksiz durumda çalışmaktadır. Uygulamayı açarak tekrar kolayca jailbreak yapabilirsiniz. Bu durumda daha önce Cydia üzerinden kurmuş olduğunuz Tweak’ler ve uygulamış olduğunuz modifikasyonlar yerili yerinde kalır.
Sonunda yaptım iki yönlü doğrulama parolasını aldım. ama daha önce kendi apple parolamı girmiştem impactor a, bu bir sorun oluştururmu.