Neler yeni

iOS 11.4.1 Jailbreak Yayınlandı!

Telefondaki tüm istenilen kilitleri kaldırdım, Itunes güncelledim, cydia impactor 0.9.51 yükledim, xcode kısmında revoke yaptım, ipa yüklemeye başladığında apple id ve oluşturduğum şifreyi giriyorum, yükleme başlıyor ama sonunda aşağıdaki hatayı veriyor.

Ekli dosyalar

• hata.png
    hata.png
    26.2 KB · Görüntüleme: 39
Telefondaki tüm istenilen kilitleri kaldırdım, Itunes güncelledim, cydia impactor 0.9.51 yükledim, xcode kısmında revoke yaptım, ipa yüklemeye başladığında apple id ve oluşturduğum şifreyi giriyorum, yükleme başlıyor ama sonunda aşağıdaki hatayı veriyor.
Farklı bir Apple ID kullanma şansınız varsa onunla deneyin birde.

Ek olarak ipa’yı yeniden indirip tekrar denemenizi de öneririm.

iTunes açıp iPhone güven dediniz mi?

İphone 6 1/3 te restart atıyor ama bir değişiklik olmuyor sonrasında tekrar yapınca uygulamadan atıyor nasıl çözerim ?

İ7 plus telefon tweakbox tan yükledim az önce Electra ya tıkladım birincide açılıp kapandı ikincide kapandı 15 dakikadır elma logosu gelip gidiyor 10 saniyede açamıyorum telefonu

Sürekli bu hatayı alıyorum . Ne yapmalıyım
[automerge]1548881365[/automerge]
Ekli dosyayı görüntüle 8691
bu hatayı alan arkadaşlar için çözümü

Apple’ın OTA mekanizması kullanılarak indirilen tüm güncellemelerini cihazdan tamamen silin. Bunun için Ayarlar > Genel > iPhone Saklama Alanı menüsüne gidin ve cihazınızda bulunan mevcut OTA ile indirilen yazılım dosyalarını tespit ederek silin.

Google line:81 olarak revoke ile çözüm hep. Revoke yapıyorum ama ipa kurdurmuyor. Bu ipa yı başka türlü kuramaz mıyım :/ Başka pc den deneyeceğim artık.

Beyler yardım edebilecek varmı telefonu açamıyorum elma yanıp sönüyor sürekli power tuşu+ses açma kapama işe yaramıyor tweakbox tan yükledim ikinci aç kapada daha açılmadı elma logosu gelip gidiyor 10 saniye arayla

Şuanki uncover ve electra araçları ile ıos 11.4.1 deki İphone 6pluslara jailbreak yapılamıyor herhalde ilerleyen günlerde güncelleme yaparlarmı ?

iPhone 7 32GB (A1778) cihazımda ios 11.4 sürümüne birebir bu konuda anlatılanlar ile jailbreak yaptım. konu sahibine teşekkürler.
Ek olarak cihazdaki parolayı kaldırmam gerekti. yoksa cydia yüklenmiyordu. bunu konu anlatımına eklemelisiniz.
Ayrıca; " Ayarlar-Genel-Aygıt yönetimi" başlığından "güven" diye seçmek gerekiyor."Profil" diye bir başlık yok o kısımda.

Bir de sorum olacak: Cydia yükledikten sonra Electra uncover ı silebilir miyiz? sıkıntı olur mu silmemiz?

iPhone 7 32GB (A1778) cihazımda ios 11.4 sürümüne birebir bu konuda anlatılanlar ile jailbreak yaptım. konu sahibine teşekkürler.
Ek olarak cihazdaki parolayı kaldırmam gerekti. yoksa cydia yüklenmiyordu. bunu konu anlatımına eklemelisiniz.
Ayrıca; " Ayarlar-Genel-Aygıt yönetimi" başlığından "güven" diye seçmek gerekiyor."Profil" diye bir başlık yok o kısımda.

Bir de sorum olacak: Cydia yükledikten sonra Electra uncover ı silebilir miyiz? sıkıntı olur mu silmemiz?

Silebilirsin fakat telefonu kapatıp açtığın zaman tekrar jailbreak yapman gerekeceği için eğer Electra ya da unc0ver'ı silersen tekrar jailbreak yapmak için bir kere daha indirmen gerekecek.Yani mantıklı olan şey silmemen.

A7/A7X/A8/A8X İşlemcili cihazlara güncellemeyle destek gelicekmiş en kısa sürede yine beklemekten başka çaremiz yok :(

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    118.2 KB · Görüntüleme: 65
Geri