Neler yeni

iOS 11.4.1 Jailbreak Yayınlandı!

cydia yı kurdum yanlız repo eklenmiyor içerisinde 2 adet repo var ve repo eklemek istediğimde eklenmiş gibi görünüyor ama repolarda görünmüyor bu sorunu yaşayan varmı

cydia yı kurdum yanlız repo eklenmiyor içerisinde 2 adet repo var ve repo eklemek istediğimde eklenmiş gibi görünüyor ama repolarda görünmüyor bu sorunu yaşayan varmı

Cihazı yeniden başlatıp tekrar jailbreak yapmayı deneyin.

arkadaşlar hepimize hayırlı olsun bir sorum olacaktı. benim hangi versiyon olduğunu unuttuğum jb’m vardı, cihazım 6s. bir gece otomatik olarak güncellenip 11.4.1 sürümü oldu ve jb mi kaybettim. telefonumda hala kalıntıları var. ben bu sürümümde jb yapsam eski kalıntılarla alakalı bir sıkıntı yaşar mıyım sizce.

arkadaşlar hepimize hayırlı olsun bir sorum olacaktı. benim hangi versiyon olduğunu unuttuğum jb’m vardı, cihazım 6s. bir gece otomatik olarak güncellenip 11.4.1 sürümü oldu ve jb mi kaybettim. telefonumda hala kalıntıları var. ben bu sürümümde jb yapsam eski kalıntılarla alakalı bir sıkıntı yaşar mıyım sizce.

Yapabilirsin sorun olmaz

iphone 6 oluş 11.4 fixli ipayı kurdum. çok defa deniyorum. 2. tespringden sonra uygulamadan atıyor

[INFO]Sorun yaşayanlar için Electra’nın yeni güncellemesi yayınlandı. İlk mesajdaki linkten indirebilirsiniz.[/INFO]

i6 da hala aynı treadm1ll seçince uygulamadan atıyor diğerini seçince bir kere yeniden başlatıor ama değişen bişey yok

Güncel electrayı nereden indireceğiz tweakboxtan indirdiğim hâla uygulamadan atıyor

Ben ilk paylaşılan ipa ile jb yaptım ama son paylaşılanı tekrar kurmalı mıyım? Bi sorun yaşar mıyım? Şuan herhangi bir soruna rastlamadım.

Geri