Neler yeni

iOS 11.4.1 Jailbreak Yayınlandı!

benim cihazda i 6plus desteklemiyor olabilirmi ? treadm1ll atıyor uygulamadan
ip6 6+ ve 5s cihazları voucher swap exploitini desteklemiyor. Treadm1ll exploitinin çalışılabilirliği hakknda pek bilgim yok exploit hatası veriyor olabilir denemeye devam edin

k
Çalışmayan tweak olursa telefonu respring döngüsüne mi sokar? Başka ciddi bir durum olur mu?
Kardeş uyumsuz tweak kurma yani şüpheli hiçbir şeyi respringe sokmadan bir bakmıssınki yeniden başlamış aniden elmada kalmış. Konudaki linklerde tweaklere göz at 11.4b3 e jb olduğu için önceden geliştiriciler ona göre 11.4 uyumlu yaptılar ha kurarsan çalışmazsada bekle güncellerler

k

Kardeş uyumsuz tweak kurma yani şüpheli hiçbir şeyi respringe sokmadan bir bakmıssınki yeniden başlamış aniden elmada kalmış. Konudaki linklerde tweaklere göz at 11.4b3 e jb olduğu için önceden geliştiriciler ona göre 11.4 uyumlu yaptılar ha kurarsan çalışmazsada bekle güncellerler
Saçma sapan tweakler elbette kurmayı düşünmüyorum. Sizin 11.4b3 için uyumlu gösterdiğiniz tweaklerden bahsediyorum hocam. Onlarda elma problemi yaşamam değil mi inşallah.

electrada nonce yeri var oraya aldığın bloblardan birinin generatorunu yaz sitede nonce set konusu var bilmiyorsan böylece futurerestore ile 12 ye geçebilirsin jb li sürüme
Bilmiyorum ama inşallah hiç de öğrenmek zorunda kalmam ellerinize sağlık çok teşekkürler 😊

11.1.2 de uyumsuz tweak yüzünden elmada kalmıştım kurtarmadım şimdi 11.4.1 icin set nonce falan ayarlasak tekrar ayni hataya düşmesek?

electrada nonce yeri var oraya aldığın bloblardan birinin generatorunu yaz sitede nonce set konusu var bilmiyorsan böylece futurerestore ile 12 ye geçebilirsin jb li sürüme
Nonce set konusunu atabilir misin? Aramadan araştırdım da çok çöp konu çıktı.

Nonce set konusunu atabilir misin? Aramadan araştırdım da çok çöp konu çıktı.

Uyumlu olmayan hiç birşeyi kurupda denemezsen bir şey olmaz heleki crackli!

Noncere hakkında bilgim yok ama forumda konu olması lazım hatta bugün güncellenmişti noncereboot.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Geri