Bunun anlamı nedir acaba ??Arkadaşlar çok yakında
Bunun gibi Screenshot ları göreceğiz![]()
JailbreakTR
Bunun anlamı nedir acaba ??Arkadaşlar çok yakında
Bunun gibi Screenshot ları göreceğiz![]()
JailbreakTR
Bunun gibi SS’ler göreceğiz dedik ya :)Baska bir jbli surumde versiyon degistirilmis ve ss alinmis.yani gercek bir 11.3.1 degil
@tecnics dostum forum yöneticileri tarafından houdini jb önerilmiyor. Aynı zamanda houdini yükleyene kadar tweakbox yüklemek daha mantıklı.
Bu eleman geliştirici hesabına gerek olmayan ipa yayınladı buda demek oluyor ki electra da gelecek yanılıyor muyum?
Bu eleman geliştirici hesabına gerek olmayan ipa yayınladı buda demek oluyor ki electra da gelecek yanılıyor muyum?
Ne diyor onu yazıydın iyi olurdu
Diyor ki 11.3.1 i rootladım. Houdini sende paniğe neden oluyorsa, houdini den daha iyi bir yönteme sahibim. Yakında yapacağımNe diyor onu yazıydın iyi olurdu
Türkiyedeki geliştiricilik ve yazılım işi nasıl durumda maalesef görüyoruz:(Neden herşeyi bu gavur tohumları yapıyor ya![]()
Destek yok, istek yok, merak yok, eğitim öğretim seviyesi yok.Türkiyedeki geliştiricilik ve yazılım işi nasıl durumda maalesef görüyoruz:(
![]()
FilzaEscaped %90 tamamlandı 1-2 yama bekleniyor..
İPhone 6s 11.3.1'de denendi
manuel Tweak yükleme şovu yakındır
JailbreakTR
Ooooo en sevdiğim bölüm Manuel Twak Yükleme![]()
FilzaEscaped %90 tamamlandı 1-2 yama bekleniyor..
İPhone 6s 11.3.1'de denendi
manuel Tweak yükleme şovu yakındır
JailbreakTR
Houdini ile manuel tweak yüklenebiliyor mu şuan? Electra'yı boşuna beklemek istemiyorum. Yükleyeceğim 3-4 tweak var.
Houdini ile manuel tweak yüklenebiliyor mu şuan? Electra'yı boşuna beklemek istemiyorum. Yükleyeceğim 3-4 tweak var.
Ne işe yarıyor o zaman bu houdiniHoudini ile Tweak yükleyemezsin!
Jailbreak den bir asır uzak olan bir araç.
JailbreakTR